Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Μας λείπουν τέτοιες σκηνές από την βουλή . Κρίμα ?


Χάος επικράτησε στο ουκρανικό κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια συζήτησης σχετικά με την παράταση της παραμονής του ρωσικού στόλου έως το 2042 στη Μαύρη Θάλασσα. Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να διαμαρτυρηθούν στις 11 Μαΐου στο Κίεβο απαιτώντας τη διάλυση του Κοινοβουλίου και την προκήρυξη εκλογών. Χειροδικίες και προπηλακισμοί σημάδεψαν τη σημερινή συνεδρίαση. Επεισόδια σημειώθηκαν και έξω από το κτίριο, καθ' όλη τη διάρκεια της "συζήτησης". Ορισμένοι, μάλιστα, πέταξαν καπνογόνα εναντίον των ομιλητών μέσα στο χώρο του Κοινοβουλίου, ενώ ο πρόεδρος του σώματος, Βολοντίμιρ Λίτβιν, δέχτηκε επίθεση με αυγά και αναγκάστηκε να προφυλαχθεί κάτω από την ομπρέλα του.

Το διάολο κότες είναι οι δικοί και είναι όλο…. φιλάκια; η τους έχει εκμαυλίσει ο αγαπησιάρης αντιπρόεδρος της ο Βαΐτσης Αποστολάτος? Που είναι οι παλιές καλές εποχές που πλακώνονταν στα… καρεκλιές;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή σας ημέρα κύριοι αναγνώστες. Σεβόμενος της ψυχολογικής υποστήριξης που έλαβαν εχθές βράδυ οι Ιπτάμενοι Αξιωματικοί της Πολεμ.Αεροπορίας, μέσω της εκπομπής του κυρίου Χαρδαβέλλα.....θα ήθελα να υπενθυμίσω, να τονίσω, να ΦΩΝΑΞΩ, ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν αποτελούνται μόνο από το εκλεκτό σώμα των χειριστών των μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών αλλά και από Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού και οι οποίοι νοιώθουν έντονότατα στο πορτοφόλι τους την φορολογική επιδρομή. ΔΕΝ θα πρέπει όμως κανείς να ξεχνά την μόνιμα ταλαιπωρημένη τάξη Υπαξιωματικών, η οποία με τη σωρεία υπηρεσιών που μηνιαίως έχει, με τις διαταγές που κάθε λεπτό καλείται να εκτελέσει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς δεν αναφέρεται σε αυτήν την τάξη. Θα ήθελα να ρωτήσετε κάθε έναν από τους Ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας......Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός να επιθεωρήσει το αεροπλάνο, πώς είναι δυνατόν να πετάξει για να αναχαιτίσει??? Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός, να βάλει την υπογραφή του, ότι το αεροσκάφος είναι έτοιμο για απογείωση, ποιός από τους εκλεκτούς αγωνιστές των αιθέρων μας, θα ανέβει στο πιλοτήριο, χωρίς αυτήν την υπογραφή του ταπεινού Υπαξιωματικού??? Για αυτούς τους λόγους λοιπόν καλό είναι όταν γίνεται η όποια αναφορά στο λεπτό θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων, να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο οργανόγραμμα του κάθε σώματος και να μην γίνεται επιλεκτική αντιμετώπιση. Άλλωστε από τις 3000-4000 ευρώ που παίρνουν μηνιαίως οι Ιπτάμενοι, από τα 22 χρόνια της ζωής τους, καλό είναι και αυτοί να προσφέρουν κάτι από τον οβολό τους στο κράτος, ΟΠΩΣ αδιαμαρτύρητα προσφέρουν οι Υπαξιωματικοί των 1300 ευρω στα 35 χρόνια της ζωής τους καρτερώντας και ανυπομονώντας να βρεθεί κάποιος να μιλήσει κάποτε και για αυτούς.

Related Posts with Thumbnails