Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Εμείς ξαναρωτάμε κτίζεις διώροφη μεζονέτα Aϊβαλιώτη;


Που τα βρήκες τα λεφτά ρε χθεσινέ μπατίρη, και κτίζεις πάλι καινούργια βίλα στον Διόνυσο; Πάλι ψέματα λέμε; Δεν κτίζεις διώροφη μεζονέτα στην οδό Χρυσανθέμων 27 στον Διόνυσο; Πρέπει να έχεις ξεσκιστεί στην άρπα και το ξεπούλημα, για έχεις κάνει σε τόσα λίγα χρόνια αμύθητη περιουσία με δυο βίλες ( γιατί υπάρχει και δεύτερη ),στις Βρυξέλλες και να κτίζεις τώρα και άλλη νέα στον Διόνυσο .Δεν φταις εσύ όμως φταίει ο αρχηγός σου που σε έχει ανεξέλεγκτο λόγω του… καθετήρα .Τι να περιμένει κανείς από έναν αρχηγό που δεν πάει ούτε για …ύπνο, εάν δεν είναι διπλά του ο γιατρός του και πάει να κλειστεί σε κανένα νοσοκομείο να γίνει πρώτα καλά και μετά να ασχοληθεί με τα κοινά, και τους κοινούς…. Φοβάται μάλλον πως εάν σηκωθεί από την…καρεκλα θα καθίσει.. άλλος.

Και μετά αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν σε εποχή κρίσης, να κτίζει νέα βίλα στα καμένα του Διόνυσου το αρχιλαμόγιο του ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ο « βρυξελιώτης» αστράτευτος ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ-ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ. Ένας τύπος που πριν γίνει βουλευτής δεν είχε τσιγάρο να καπνίσει έγινε μέσα σε πέντε χρόνια με βίλα στις Βρυξέλλες ,τώρα κάνει νέα στον Διόνυσο ,και έχει εταιρίες offshore με άγνωστο προς το παρόν καταθέσεις. Μέσα σε όλα έχει βάλει και την γυναίκα του διπλοθεσιτρια για να μην χάσει. Τώρα πόσα ανίψια, ξαδέλφια ,κουνιάδους η μπατζανάκηδες έχει βολέψει μέσω του άλλου αρχιλαμόγιου του ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ θα το δούμε. Σημασία έχει ότι αυτοί ανακατεύτηκαν με την πολιτική, για να τα οικονομήσουν και μόνο. Είναι δε τόσο σάπιοι ,που το σύστημα αντί να τους βγάλει στο… κλαρί, τους πατρονάρει κιόλας από πάνω, για να μας δείξει πως εάν δεν είσαι τέτοιος τύπος, δεν σε… θέλει. Για δείτε παρακάτω πόσες φορές τον έχουμε εγκαλέσει για τις πολιτικές βρωμιές του, και απάντηση; ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ακόμα η απάντηση για την βίλα σου;

την βίλλα που στεγάζει «διπλωμάτη» εχθρικής χώρας στο Βέλγιο ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ( καρατζαφέρης)

Ποιός « διπλωμάτης » μένει στην βίλλα του ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ στο ΒΕΛΓΙΟ; Μήπως είναι Τούρκος; )

Κώστας Aϊβαλιώτης η Κώστας Κυδωνιάτης;

ο Κ. Αϊβαλιώτης και η αποφυγή στράτευσης που είχε επιτύχει.

Όταν βλέπεις τον ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ στο ΑΛΤΕΡ να μιλεί για μίζες ,σου έρχεται να …ξεράσεις.

Τραβάνε στο ΛΑΟΣ τα μαλλιά τους με τον βουλευτή τους τον αστράτευτο Αϊβαλιώτη

http://ixnos1.blogspot.com/search?q=%CE%91%CE%99%CE%92%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%97%CE%A3&submit=search

http://ixnos1.blogspot.com/search?q=%CE%91%CE%99%CE%92%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%97%CE%A3&updated-max=2010-06-05T04%3A30%3A00%2B03%3A00&max-results=20

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails