Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ο αυνανιστής βάζει την ταφόπλακα. Θα γίνει της… μεγάλης εβδομάδας.




Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ της Κύπρου ο προδότης  Αναστασιάδης απέρριψε την ρωσική πρόταση από την πλευρά της Gazprom προκειμένου να αποφευχθεί η δήμευση ποσοστού του καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες, την ίδια στιγμή που στο διάγγελμα τους είπε πως θα επιχειρήσει να δελεάσει με ομόλογα φυσικού αερίου τους καταθέτες, προκειμένου να διατηρήσουν τα χρήματά τους στα τραπεζικά ιδρύματα της Μεγαλονήσου. Ο τύπος πρέπει να πέσει με …συνοπτικές διαδικασίες. Είναι υπερεπικίνδυνος για τον κυπριακό ελληνισμό. Έχει συμφωνήσει για την διάλυση του.  
Όπως διέρρευσε από το προεδρικό μέγαρο "Ο πρόεδρος δεν πρόκειται να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο διότι θέλει η λύση να επέλθει μέσα από την Ευρώπη". Σας θυμίζει τίποτα αυτό; Τα ίδια που έλεγαν οι δικοί μας προδότες.  
Στην απόφασή του αυτή έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι θεωρούν πως αποδίδουν οι προσπάθειες πίεσης - εξαγοράς  στους 4-5 βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού που ηρνούντο να υπερψηφίσουν την απόφαση του Eurogroup
Λίγο μετά την απόρριψη της πρότασης της Gazprom, προχώρησε σε δηλώσεις-ταφόπλακα για το κυπριακό τραπεζικό σύστημα και την κυπριακή οικονομία γενικότερα προχώρησε ο Anatoly Aksakov επικεφαλής της Ένωσης Περιφερειακών Τραπεζών της Ρωσίας, μέλος του συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας και μέλος της ρωσικής Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών, ο οποίος μιλώντας στο Interfax μετά την συναίνεση της κυβέρνησης Αναστασιάδη στο Eurogroup για την κατάσχεση ποσοστού των τραπεζικών καταθέσεων, χαρακτήρισε το τραπεζικό σύστημα της χώρας "Μη αξιόπιστο πλέον" Μάλιστα είπε ότι "Συμβουλεύω τους Ρώσους πολίτες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους άμεσα από την Κύπρο". «Η πίστη στην Κύπρο ως μέρος όπου είναι βολικό για κάποιον να κρατά τα χρήματά του εκεί θα υπονομευθεί αν ψηφιστεί από την κυπριακή Βουλή η απόφαση του Eurogroup» είπε ο Aksanov για να προσθέσει: «Συμβουλεύω  τους Ρώσους που έχουν τις καταθέσεις τους στην Κύπρο να φέρουν πίσω τα λεφτά τους στη Ρωσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails