Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Με τέτοιες …τομεαρχέσσες θα …σαρώσει.




Tομεάρχης στο νομό Ευρυτανίας ορίστηκε από τη γραμματεία οργανωτικού της ΝΔ η οδοντίατρος Γιώτα Τριγώνη, πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του κόμματος μετά και τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών. Η πρώην του Αλιάγα, ξαναχτυπά ! Από τομεαρχέσσα της ΝουΔούλας στα Δωδεκάννησα, τώρα και στην Ευρυτανία (να προσέχει τον γιο της Μπακογιάννη εκεί). Διετέλεσε και Καραγκιοζοφερικιά (τι διάολο, όλες από εκεί περνούν;) η... «οδοντίατρος των επωνύμων». Έτσι θα συνεχίσει να πηγαίνει το πράγμα στην πολιτική σκηνή της χώρας. Είχε υποβάλει την παραίτησή της από τη θέση του Τομεάρχη Δωδεκανήσων της ΝΔ ,και ο λόγος ήταν η επίθεση  που δέχτηκε για την έκθεση φωτογραφίας στην Κωνσταντινούπολη. αντιδράσεις υποστηρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο η Γιώτα Τριγώνη προωθεί τον τουρισμό... στην Κωνσταντινούπολη. Οι αντιδράσεις λοιπόν αυτές την ώθησαν να παραιτηθεί από τομεάρχης Δωδεκανήσων.  Τώρα επιστρέφει δριμύτερη.
Γνωστή και ως "οδοντίατρος των επωνύμων" έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα έντυπα life style με την έντονη, ας πούμε, κοινωνική της ζωή.
Με τέτοια τομεάρχη, σίγουρα το ενδιαφέρον είναι πάντα στην ... "κορύφωση"!
Η Τριγώνη, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως το «κορίτσι του Νίκου Αλιάγα», όμως ήταν ήδη διάσημη στους κοσμικούς κύκλους εξαιτίας κυρίως των vip ασθενών της. Ειδικότητα της είναι να φροντίζει για το κατάλευκο χαμόγελό τους, κάτι που από ότι φαίνεται το κάνει καλά, αν κρίνουμε από το μακρύ πελατολόγιο της. Βάνα Μπάρμπα, Έλενα Κουντουρά, Αποστολία Ζώη, Έλενα Ράπτη, Πάνος Κιάμος, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Σπαλιάρας, είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους που καταφεύγουν σε εκείνη για τις επιστημονικές της συμβουλές.
Μαζί με τα μέλη της οικογένειας της μάλιστα, έχει δημιουργήσει οδοντιατρικές κλινικές σε Αθήνα αλλά και στην Ελβετία, εκεί όπου την έχουν ανά καιρούς επισκεφθεί celebrities από όλο τον κόσμο. Όπως ο Μικαελ Σουμάχερ, ο οποίος πέρασε το κατώφλι του ιατρείου της για έναν καθαρισμό, αλλά και η Αμερικανίδα ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, οι οποία ζήτησε τις οδοντιατρικές συμβουλές της γλυκιάς Γιώτας.

Εκτός όμως από την λατρεία της για την αισθητική των δοντιών η Γιώτα Τριγώνη, δεν κρύβει και το πάθος της, για το ισχυρό φύλο. Μεταξύ των ανδρών που έχουν υποκύψει στην γοητεία της όμορφης οδοντιάτρου, είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Στέφανο Σαρτίνι και φυσικά ο Νίκος Αλιάγας, με τον οποίο έζησαν ένα δυνατό –και πολυσυζητημένο- έρωτα.
Τα πάντα όλα για την κυρία, στην esxatianasxesi και  εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails