Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Πονήρεψε και η ντουντούκο-φεβρωνία



Κοίτα που «πονήρεψε» και η φεβρωνία που την είχαν από το 1985 για να φωνάζει με την ντουντούκα στις συγκεντρώσεις. Φαίνεται ήταν καλή και αθόρυβη «μαθήτρια». Άντε να αποδειχτεί και αυτή «ΠΑΤΑΤΑ» για τον Καραμανλή να γελάσουμε με το νέο ήθος και ύφος που ήθελε να πλασάρει. Καλά ρε παιδί μου όλοι στην μάσα, ήταν εκεί μέσα;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή δεν ειναι που "άλλαζε" τα ψηφοδέλτια των βουλευτών πάνω απ την κάλπη στην ψήφιση των άρθρων του Συντάγματος;
Και έχουν το θράσσος να την εμφανιζουν στο γυαλί; την γλάστρα;
Πόσο πολύ κοιμησμένος λαός είμαστε ρε αδερφέ...
Ψόφιος λαός... ψοφήμι

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον χαζεψε και δεν ακολουθει το παραδειγμα των πασοκων που μπηκαν στην πολιτικοι λιγουρια και εγιναν πλουσιοι(και μετα την εκαναν και θελουν να γυρισουν αθωοι και τιμητες)!Σωστος φιλε μου!Εξω οι επιτυχημενοι απο την διακυβερνηση, μεσα οι σοσιαλιστες που θα αναδιανειμουν τον πλουτο στον κοσμο...με ενα πρωτοτυπο τροπο...μισο στο λαο, ενα εκατομμυριο αλα Τσουκατο- στην socialista compania!Γιωργακη γερα η μπαζα ειναι κοντα!
Και ενα σχολιο ουσιας...το να δουλευεις στην ελευθερη αγορα, που ολοι ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι(ολοι εκτος των σοσιαλιστων αδερφων μας) και να πλουτιζεις ειναι ανηθικο?γιατι κανεις δεν ειπε οτι τα λεφτα τα εκανε η Πατριανακου απο την πολιτικη, το αντιθετο, παρατησε την δουλεια της(που δειχνει αρκετα προσοδοφορα) για να κερδισει τι? πρωτοσελιδα στον Θεμο?
Αληθεια τι δουλεια εκανε πριν γινει γιος του Ανδρεα ο Γιωργακης?

Related Posts with Thumbnails