Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Πάει γυρεύοντας να «σπάσει» πολιτικά τα μούτρα της η ΝΤΟΡΑ


Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην κόντρα ανάμεσα στην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και τον ισχυρό άνδρα της MIG κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, καθώς ο τελευταίος ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσφύγει με τη σειρά του στη δικαιοσύνη για το θέμα της αεροπορικής σύνδεσης με την Κωνσταντινούπολη που δόθηκε στην Aegean. Στην ανακοινωσή της η MIG σημειώνει τα εξής: «Στο αίτημά μας να ανοίξει ο φάκελος της Aegean και να διερευνηθεί μεταξύ άλλων και η ενδεχόμενη εμπλοκή της, λόγω της γνωστής στενής φιλικής της σχέσης με την οικογένεια Βασιλάκη, ομιλεί περί λάσπης και προσφυγής στη Δικαιοσύνη λες και γνωρίζει ήδη το πόρισμα ή το γνωρίζουμε εμείς και το δημοσιεύσαμε.». Όμως σε μια ορθώς λειτουργούσα Δημοκρατία η αίτηση για διερεύνηση μιας υπόθεσης θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα θετικά και όχι με απειλές και εκφοβισμό.» Ο Όμιλος καταλήγει λέγοντας ότι η ατεκμηρίωτη και συκοφαντική αναφορά της κας Μπακογιάννη περί «εκβιασμού» απλώς για δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων, αλλά και ο χαρακτηρισμός του αιτήματός μας για διερεύνηση μιας υπόθεσης ως "λάσπη" «μάς υποχρεώνει να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη».

O Βγενόπουλος είναι βαρύς για το «στομάχι» σου Ντόρα. Καλό είναι να προστατεύεις τα «συμφέροντα» των «εταιριών» σου, αλλά…. Παν μέτρο άριστον.


1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΗΝ!ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ...ΕΛΕΟΣ!!!

Related Posts with Thumbnails