Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Για να συμφωνήσουν δυο πρέπει να είναι ισάξιοι, Εμείς εντολές πήραμε ρε ΠΕΤΑΛΩΤΗ.


Ακούσαμε πάλι τις πολιτικές μαλακίες του ΠΕΤΑΛΩΤΗ στο mega που τον έχει οικότροφο. Είναι αυτό που λέει ο λαός, σιγά μην πάει η …μυλωνού με τους …πραματευτάδες. Χρησιμοποίησε την λέξη κλειδί… συμφωνήσαμε ? Ποιοι συμφωνήσαν ρε ..γλάστρα; είσαστε τόσο δεσμευμένοι που μόνο εντολές, μπορείτε να δέχεστε ,και όχι να κάνετε …παζάρια. θέλησε να μας πει «Έχουμε δεσμευτεί στην Ευρώπη να ελέγξουμε τι γινόταν με τα παραποιημένα οικονομικά στοιχεία. Θα κάνουμε μια ανεξάρτητη αρχή στατιστικής υπηρεσίας, είναι δέσμευση μας και στην Ευρώπη και στους Έλληνες πολίτες να ανακαλύψουμε τι γινόταν τότε». Αντί του σωστού έχουμε πάρει εντολές. Όταν ο ανεκδιήγητος κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας κατάλαβε την «γκάφα» του πήγε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας δημόσια συνειδητά ψέματα.


Καλεσμένοι στο δελτίο του Mega ,ήταν καλεσμένοι το φερέφωνο απ’ το ΠΑΣΟΚ και ο Κ. Μαρκόπουλος απ’ την Ν.Δ, όταν το είπε. Το πιάνει το υπονοούμενο η Τρέμη και τον ρωτάει «Κύριε Πεταλωτή δεσμευτήκαμε στην Ευρώπη να κάνουμε Εξεταστική Επιτροπή»; Δηλαδή πήρατε εντολή;

αυτός κάνει ότι δεν ακούει, και συνεχίζει την μπουρδολογία .
Η Τρέμη όμως που κατάλαβε… λαγό , επιμένει. «Κύριε Πεταλωτή δεσμευτήκαμε στην Ευρώπη να κάνουμε Εξεταστική Επιτροπή»;

«Βεβαίως» απαντά το …νούμερο.
κόκκαλο τα παπαγαλάκια Τσίμας και Πρετεντέρης. Τον ρωτούν «Που δεσμευτήκαμε»;

«Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Που δώσαμε αυτή την διαβεβαίωση;» του λέει ο Πρετεντέρης. Δηλαδή από ποιον πήραμε την εντολή ; ( Αφού δώσαμε την… διαβεβαίωση ότι θα το πράξουμε; )

Πεταλωτής: Κύριε Πρετεντέρη, εσείς παρακολουθείτε και ενημερώνετε και τον κόσμο…

Πρετεντέρης: Ασφαλώς

Πεταλωτής: Μια απ’ τις “δεσμεύσεις” μας, και δεσμεύσεις σε συζητήσεις που γίναν …

Πρετεντέρης: Που; Στο Μνημόνιο που; Συνεχίζει αυτός να τον καρφώνει αφού όλοι πλέον γνωρίζουν πως το μνημόνιο είναι …ίσον …εντολές.

Πεταλωτής: Ανατρέξτε στα δελτία σας λίγους μήνες πριν και θα δείτε ότι έχει ειπωθεί αυτό, και έχει ειπωθεί και από εμένα…

Tο παπαγαλάκι ο Πρετεντέρης δεν ήξερε πλέον τι να την κάνει την… πατάτα, ενώ αμήχανη η Τρέμη για το πώς να χειριστεί την συζήτηση, βρήκε την λύση, στο ….«δεν έχουμε άλλο χρόνο» και ….άλλαξε θέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails