Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Μωρέ παλιομαλάκα ΣΑΜΑΡΑ αυτούς στηρίζεις μαζί με την ΝΤΟΡΑ; Φτου σου.


Ο ξεπουλημένος Νομάρχης Γιώργος Παυλίδης κατεβαίνει στην περιφέρεια με την στήριξη της Ντόρας Μπακογιάννη πρωτίστως και σε δεύτερη φάση με την στήριξη της Ν.Ν.Δ. του Σαμαρά! Με άλλα λόγια: «Δεν μου δίνεται το χρίσμα; Θα κατέβω με την στήριξη της Μπακογιάννη και αν θέλετε ακολουθείτε».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΤΕΡΝΤΙΜΑΝ

Ανακοίνωση

Όπως είναι γνωστό, στη χώρα μας θα γίνουν τοπικές εκλογές στις 7 Νοεμβρίου 2010. Σε αυτές τις εκλογές θα γίνουνε και εκλογές για το Συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πιστεύω πως ως μέλος του συμβουλίου της Περιφέρειας θα μπορέσω να συμβάλω στα συμφέροντα της περιοχής και ιδιαίτερα στην απόδοση ίσων δικαιωμάτων της Τουρκομουσουλμανικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης σε κάθε τομέα. Πιστεύω πως είναι ανάγκη η μειονότητα μας να εκπροσωπηθεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον ανεξάρτητο συνδυασμό του κυρίου Γιώργου Παυλίδη. Για αυτόύς τους λόγους ενημερώνω την Τουρκομουσουλμανική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης πως στις τοπικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είμαι υποψήφιος στον ανεξάρτητο συνδυασμό του κυρίου Παυλίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Με σεβασμό

ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Ε.Π.Α.Θ.

Μεχμέτ Ντερντιμάν

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΥΛΙΔΗ ...

Μεχμέτ Ντερντιμάν, ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας (BTAYT) Μουσταφά Κατραντζή, (Ωραίο το… καμουφλάζ)

Η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας (BTTADK)της Δ. Θράκης μετά την επίσκεψη στην Αθήνα του πρωθυπουργού της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε μια γραπτή ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση εκφράζονται οι προσδοκίες αυτή η επίσκεψη να συμβάλει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των Τούρκων της Δ. Θράκης. Η ανακοίνωση είναι η εξής :

¨Οι εκπρόσωποι της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης κατά τη διάρκεια επίσκεψης τους στην Αθήνα στις 14 και 15 Μαΐου, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Στην συνάντηση που μετείχαν ο πρόεδρος της BTTADK και Μουφτής Ισκέτσε Αχμέτ Μέτε, ο Μουφτής Γκιουμουλτζίνας Ιμπραίμ Σερίφ, ο βουλευτής Ισκέτσε Τσετίν Μάντατζη, ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά και ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Μουσταφά Κατραντζή, οι εκπρόσωποι της μειονότητας παρέθεσαν πληροφορίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουνε. Ελπίζουμε πως το επιτευχθέν πλαίσιο συνεργασίας και η καθημερινά εξελισσόμενη φιλία ανάμεσα στην πατρίδα μας την Ελλάδα και την μάνα πατρίδα μας την Τουρκία, θα συμβάλει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης¨.

Επίδειξη μόδας του τέλους χρονιάς των μαθημάτων ραψίματος και χειροτεχνίας του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (B.T.A.Y.T.D), πραγματοποιήθηκε στις 2-6 και ημέρα Τετάρτη στον Σύλλογο Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης (BTTÖB) . Μετείχαν ο υποπρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας Οζκάν Ντουμάν, ο πρόεδρος του B.T.A.Y.T.D. Μουσταφά Κατραντζή, ο αντιπρόεδρος του BTTÖB Νιχάτ Οσμάνογλου, οι αντινομάρχες Ροδόπης Μεχμέτ Δεβετζίογλου και Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Αγκά, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της Ε.Π.Α.Θ. Μεχμέτ Ντερντιμάν,


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αληταραδες βρωμοπολιτικοι,ξεφτιλισμενα σουργελα ερχεται η ωρα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΠΟΥΠΕΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ "ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕ
ΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ , ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ
ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ "ΤΟΥΡΚΟΥΣ" ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ
ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ.
ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ.


Ε.Μ. ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Related Posts with Thumbnails