Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Για κοιτάτε ρε ,που ο ΜΑΚΗΣ με το… τσεκούρι, έγινε ειδήμων της πολιτικής, ελέω… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .


Σε δηλώσεις του την Πέμπτη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ αναφέρει ότι «αυτό θα ισχύσει, μόνο εάν δεν καταφέρουν οι νυν ηγεσίες της δεξιάς να συνεννοηθούν, διότι αυτό τι θα σημάνει; Θα σημάνει στην πραγματικότητα έναν ενδοπαραταξιακό εμφύλιο, θα σημάνει ότι αυτή η κατάσταση θα παραταθεί, θα σημάνει ότι δεν θα διαμορφωθεί αυτή η κυβερνητική εναλλακτική, θα σημάνει ότι η ΝΔ θα ηττηθεί στις επόμενες εκλογές και αυτή η συνθήκη είναι που θα ανοίξει η συζήτηση του ρόλου του Κώστα Καραμανλή. Δεν ανοίγει σήμερα αυτή η συζήτηση. Δεν υπάρχει κανένας που να αμφισβητεί σήμερα τον Αντώνη Σαμαρά στη Νέα Δημοκρατία . Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας πρόεδρος ο οποίος εξελέγη πολύ πρόσφατα».

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ υποστηρίζει ότι χρειάζεται συνένωση των δυνάμεων της ευρύτερης κεντροδεξιάς σημειώνοντας: "Η στρατηγική της νίκης είναι το πώς μπορεί να υπάρξει η επόμενη αξιόπιστη εναλλακτική απέναντι στο ΠΑΣΟΚ, δεν είναι μόνο παραταξιακό ζήτημα, είναι προφανώς ότι το χρειάζεται και ο τόπος . Γιατί πρέπει να υπάρχει μια κυβερνητική εναλλακτική αν δεν μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να ανταπεξέλθει στις ανάγκες οι οποίες εντείνονται , σε μια συνθήκη αν θέλετε που δυσκολεύει όλο και περισσότερο.΄

Για πότε φίλε μου ξέχασαν το φασιστοακροδεξιό, και βασιλοχουντικό παρελθόν του, και έχουν αρχίσει τα, μα τι σοβαρός ο κύριος ΒΟΡΙΔΗΣ τι φέρελπις πολιτικός, και διάφορες άλλες αηδίες, δεν κατάλαβε κανένας. Α ρε Καρατζαφέρη με τα …πλυντήρια σου τι κάνεις.

Ο ψυχοπαθής "Ελληνάρας" με το τσεκούρι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails