Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

H κουρακο διαπλοκή στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ δεν έχει τον… θεό της


Η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ ξεπέρασε τα όρια. Έβαλε την ανακοίνωση του υποψήφιου δήμαρχου ΤΑΣΟΥ ΗΛΙΑΔΑΚΗ ,μαζί με τις…. Κηδείες και πολύ μικρότερη σε μέγεθος .Αυτή είναι η δημοκρατικότητα σας ρε αργυρώνητοι; Το να σας φτύσουμε δεν λέει τίποτα ,γιατί για κάτι τέτοια σαν και εσάς σκουλήκια της εξουσίας δεν το χαραμίζουμε.

Υπάρχει και ένα όριο στην εκδοτική μαφία που συγκυβερνά τον τόπο αγαστά με τους κατοχικούς τοπάρχες. Πληρωμένοι δολοφόνοι
της ενημέρωσης δεν είναι υποψήφιος μόνο το Κορακι για το δήμο Ηρακλείου. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη του λαού. Δείξτε λίγο αξιοπρέπεια, σεβασμό (αν υπάρχουν στο λεξικό σας οι λέξεις αυτές).Μη δείχνεται τόση υποτέλεια στα αφεντικά σας, όσο και να σας καλοπληρώνουν. Κρατείστε τα προσχήματα. Δε βαρεθήκατε τόσα χρόνια έρποντας και γλείφοντας, λογικά θα είχε πιαστεί το στομάχι σας. Όσο δε για τη θέση που βάλατε την ανακοίνωση της παρουσίασης του ψηφοδελτίου Τάσου Ηλιαδάκη σας αφιερώνουμε το τραγούδι "είμαστε ακόμη ζωντανοί". Και για να μη ξεχνιόμαστε η ώρα της πληρωμής πλησιάζει. ΝΕΜΕΣΙΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails