Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Mια απάντηση στον Κύριο ΝΤΟΥΚΑΚΗ


Λάβαμε ένα E-MAIL το οποίο αφορά το ixnos και τα δημοσιεύματα του για τον κύριο ΝΤΟΥΚΑΚΗ και αναφέρει τα εξής.

ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗ

προς Εμένα

ΚΥΡΙΟΙ,

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΌΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΟΥΚΑΚΗ ΜΑΝΟΥΣΟ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ 6932-215...

Επειδή εμείς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε από τους αναγνώστες μας, τους οποίους σεβόμαστε απεριόριστα, και είμαστε κατά του «στενού» διαλόγου, έχουμε να πούμε τα εξής σε ότι αφορά το θέμα. Αναφέραμε σε δυο πόστ Μα γιατί …φοβήθηκε τόσο πολύ o NTOYKAKHΣ ; Μήπως ξέρει… πολλά ο… ΑΥΤΙΑΣ; Που είναι ο… ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ οεεεο ; Τον …χάσαμε από τις λίστες του ΛΑ.Ο.Σ εάν νομίζει ότι τον θίξαμε κάνει μεγάλο λάθος. Τα ξαναδιαβάσαμε και πουθενά δεν βρήκαμε κάτι το υβριστικό η να αμφισβητεί την εντιμότητα του. Εμάς μας ενδιέφερε και εξετάζουμε πολιτικά το θέμα του μη διορισμού του ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, με ερωτήματα που θέσαμε. Σε ότι αφορά τις φήμες που άφησε ο ΑΥΤΙΑΣ στην εκπομπή του να πλανώνται, ούτε τις υιοθετήσαμε, αλλά ούτε έχουμε και τέτοια στοιχεία που να μπορούμε να πούμε κάτι εις βάρος του. Δεν βλέπουμε λοιπόν τον λόγο της παρέμβασης αυτής. Το ixnos έχει ανοικτά τα σχόλια σε όλους, αλλά και δημοσιεύει όποια ανακοίνωση η διαφορετική θέση, η απάντηση, εξήγηση, θέλει να θεσει οποιοσδήποτε, και ευχαρίστως θα αναρτούσαμε και του κυρίου ΝΤΟΥΚΑΚΗ ακόμα και αν στρεφόταν εναντίον μας. Κατά τα λοιπά δεν βλέπουμε τον λόγο της τηλεφωνικής επαφής, και ξανά τονίζουμε πως δεν μας αφορά η διαμάχη του με τον ΑΥΤΙΑ. Μας αφορά όμως το γιατί δεν τον συμπεριέλαβε στην λίστα ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, χωρίς κανένα υπαινιγμό για οτιδήποτε άλλο. Είναι καθαρά πολιτικό θέμα και μόνο, και πολιτικά κρίνωνται άπαντες.


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε μήπως είσαι ο Αυτιάς και φοβάσαι να πάρεις;

Ανώνυμος είπε...

Εσείς δεν βλέπετε το λόγο να μιλήσετε μαζί του κι εμείς δεν καταλαβαίνουμε γιατί φοβάστε να το κάνετε.
Σήμερα το fimotro λέει πως ο εισαγγελέας του είπε δεν έχει καμία σχέση με τους πλειστηριασμούς...

Ανώνυμος είπε...

Το ixnos έχει ανοικτά τα σχόλια σε όλους, αλλά και δημοσιεύει όποια ανακοίνωση η διαφορετική θέση, η απάντηση, εξήγηση, θέλει να θεσει οποιοσδήποτε, και ευχαρίστως θα αναρτούσαμε και του κυρίου ΝΤΟΥΚΑΚΗ ακόμα και αν στρεφόταν εναντίον μας.

Ετσι λες αλλά τα 2 προηγούμενα σχόλια τα έσβησες, ε;;;

Ixnos είπε...

Ποια σχολια σβησαμε ρε καφροπροβοκατωρα.Τις προβοκατσιες να τις κανεις αλλόυ

Ixnos είπε...

και γιατι να τον παρουμε τηλεφωνο το βημα ειναι ανοιχτο κι ο διαλογος πρεπει να γινεται δημοσια

Ixnos είπε...

οσο για το φιμωτρο πολύ σοβαρο blog επικαλλεισε.Δημοσιεύει είδηση για δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί την ερχομενη.. Πέμπτη αλλά αυτός ξέρει το αποτέλεσμα από την προηγουμενη Κυριακή!!Τα παπαγαλακια εν δρασει

Ανώνυμος είπε...

Ρε καρατζαφερίσκοι τόσο πολύ σας αγαπάει ο ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ, που πάει τρέχωντας στον...ΔΗΜΑΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Τον Μανούσο Ντουκάκη έχει
απομακρύνει η Ντόρα Μπακογιάννη
και από την Περιφέρεια Κρήτης και
από την Περιφέρεια Αττικής, όπου
έσπευσε ο Καρατζαφέρης να τον
τοποθετήσει μτά την αποπομπή του
από την Κρήτη .
Είπαμε , η Ντόρα δεν θέλει τον
Ντουκάκη γιά πολύ δικούς της
λόγους και πρέπει ο Καρατζαφέρης να
υπακούσει. Δεν αντέχει να πάει
κόντρα στην Ντόρα.


Πολύ καλά κάνει το ΙΧΝΟS και δεν
μιλάει τηλεφωνικά με τον Ντουκάκη
και με κανέναν άλλον. Το blog αυτό
είναι ανοικτό στον καθένα μας να
εκφράζει ελεύθερα την άποψή του.
Αν θέλει ο Ντουκάκης μπορεί να
απαντήσει αυτοπροσώπως και να
διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τις
πληροφορίες που τον φέρνουν να
είναι στριμωγμένος, αν όχι , τότε
ας κάτσει φρόνιμα και να κάνει
ό,τι του λέει η Ντόρα, όπως κάνει
και ο Καρατζαφέρης .

Ανώνυμος είπε...

Επειδή διέρρευσε στο διαδίκτυο ότι ο Κύριος ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ετοιμάζεται να πάει στον ΔΗΜΑΡΑ θα πω τα εξής. Έχει αναρωτηθεί μήπως όλο αυτό το σχέδιο της αστήρικτης έμμεσης συκοφάντησης του από τον ΑΥΤΙΑ, ήταν οργανωμένο για να συρθεί προς τα εκεί; Και τι εννοώ; Αν υποθέσουμε πως η όποια συμφωνία στήριξης του ΔΗΜΑΡΑ υπάρχει εκ μέρους της Ντόρας έγινε από την παρασκευή και μετά, διότι και από τότε διαφαίνεται μία αλλαγή στην στάσης της. Η απόφαση όμως για την συμμετοχή του ΝΤΟΥΚΑΚΗ με τον ΛΑΟΣ ήταν προγενέστερη, και είχε ανακοινωθεί μάλιστα με Φώτο. Τώρα, ποιος τρόπος υπήρχε για να μεταπηδήσει για να ενισχύσει τον ΔΗΜΑΡΑ; Ασφαλώς έπρεπε να βρεθεί ..κίνητρο, και τον φέρουν σε τέτοιο σημείο, που να απομακρυνθεί μόνος του από…. αγανάκτηση. Και που θα προσχωρούσε αφού είναι πολιτικό ον; Όπου του έκανε πρόταση η «φίλη» του, που ίσως και να μεσολάβησε για αυτό, «αγανακτισμένη» από την άδικη συμπεριφορά του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Γιατί δεν ανοίγουν κάποιοι το μυαλό τους να δουν ότι υπάρχει και η άλλη εξήγηση για όλα. Στην πολιτική πρέπει να βλέπει όποιος ασχολείται με αυτήν ,την ..πίσω πλευρά, και ποιος ωφελείται τελικά. Προσωπικά νομίζω ότι έπεσε θύμα συμπαιγνίας. Είναι αυτονόητο πως όλα τα ανωτέρω είναι πιθανά, εφόσον υπάρξει ασφαλώς η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Δημαρά, και ο κύριος ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ξέρει καλύτερα από όλους εάν ισχύουν. Καλό θα είναι όμως να εξηγήσει ο ίδιος το τι συνέβη, και τον απομάκρυνε βιαίως ο… πολυμήχανος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.

Related Posts with Thumbnails