Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Γιος πρώην διοικητή της ΕΚΑΜ, ο λήσταρχος της alpha bank,



Απίστευτες λεπτομέρειες βλέπουν αυτή τη στιγμή το φως της δημοσιότητας, μες στην αίθουσα του δικαστηρίου, της Ευελπίδων, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη των συλληφθέντων για την μεγάλη ληστεία της alpha bank, στο αεροδρόμιο, με λεία περίπου 1,4 εκατ. ευρώ. Όπως αποκαλύπτεται από τις καταθέσεις των κατηγορούμενων, εγκέφαλος της κινηματογραφικής ληστείας ήταν ο 23χρονος Νίκος-Μάριος Κυρανάκος, γιος του αστυνομικού, Ταξίαρχου, πρώην διοικητή της ΕΚΑΜ, των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, που είχε αποστρατευτεί.

Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ακριβώς επειδή ήταν διοικητής της ΕΚΑΜ, αμέσως μόλις συνταξιοδοτήθηκε από το Σώμα, έχοντας το βιογραφικό του γεμάτο με πληθώρα επιτυχιών, αμέσως κλήθηκε και ανέλαβε υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών εγκαταστάσεων της Alpha Bank. Ο ίδιος τοποθέτησε τον γιο του, στην υπηρεσία ασφαλείας του υποκαταστήματος στο αεροδρόμιο. Ο εξαιρετικός αστυνομικός (έχουν όλοι οι παλιοί να λένε για τον χαρακτήρα του) τώρα έρχεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να σταθεί απέναντι στο παιδί του, ως υπεύθυνος ασφαλείας αλλά και δίπλα του, ως πατέρας.

Σε ότι αφορά τον μεγάλο σάκο, με το κυρίως χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο σπίτι του 48χρονου, πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος εξ όσων αποδεικνύονται, μέχρι στιγμής, δεν έχει σχέση με την ληστεία. Τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας φέρονται να του ζήτησαν να αφήσουν για λίγες ημέρες έναν σάκο, του οποίου το περιεχόμενο ουδέποτε αποκάλυψαν, για λίγες ημέρες στο σπίτι του. Στην έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του 48χρονου, ο σάκος όντως βρέθηκε. Μόνο που ήταν άθικτος, στο σαλόνι, ακριβώς στο σημείο που τον είχαν αφήσει οι υπόλοιποι δράστες, άθικτος, χωρίς να έχει ανοιχθεί. Πρόκειται για έναν 48χρονο, πατέρα τριών παιδιών. Πηγή

Δείτε και εδώ

Συνελήφθησαν 4 άντρες και μία γυναίκα για την ληστεία στο αεροδρόμιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails