Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Έδηξε την ….δημοκρατικότητα του ο …Αντωνάκης.



Ο Αντωνάκης την περασμένη Δευτέρα, στην συνεδρίαση της ΕΓ της ΝΔ, ο Α. Σαμαράς έκανε την εξής δήλωση: «Είμαι αντίθετος με όσους απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες του ρεύματος, αντίθετος με όσους θεωρούν δικαίωμά τους να παραλύουν την οικονομική ζωή της πόλης, με καθημερινές πορείες εκατό ατόμων, που αναστατώνουν τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων. Είμαι απέναντι σε όλους αυτούς! Και δεν θα τους κοροϊδέψω. Τους το λέω ευθέως. Τους το λέω κατάμουτρα: Να μη μας ψηφίσουν ποτέ!» και το έκανε πράξη με …συνοπτικές αντιδημοκρατικές διαδικασίες , διαγράφοντας τον αναπληρωτή γραμματέα Παραγωγικών Τάξεων και πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θύμιο Λυμπερόπουλο, έπειτα από δηλώσεις του κατά του διοικητή του ΙΚΑ.

Το θέμα δεν είναι Αντωνάκη να διαγράψεις κάποιον επειδή …..στενοχωρεί τον φίλο σου τον Γιωργάκη, αλλά να τηρείς τις διαδικασίες.

Από ότι φαίνεται τις έχεις γραμμένες στα παλιότερα των υποδημάτων σου, αλλά εκεί σε έχουν γραμμένο, και η πλειοψηφία των πολιτών.

Δεν γνωρίζεις ρε μικρογκεμπελίσκε ότι ουδείς διαγράφεται εάν δεν κληθεί εγγράφως σε απολογία τουλάχιστον 48 ώρες πριν την συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβούλιου που το έχεις διασύρει, όπως διασυρμένοι είναι και τα μέλη του, που δέχονται τέτοιες φασίζουσες τακτικές; Συνεχίζεις δηλαδή την τακτική ..αποτυχημένων των προκατόχων σου στην αρχηγία, με νοοτροπία μικροΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ.

Και μετά θέλεις να κυβερνήσεις την χώρα, όταν πέφτεις τόσο χαμηλά, και αντιδημοκρατικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails