Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Αυτό που κάνουν αυτά τα παιδιά είναι πράγματι αξιέπαινο και πρέπει να το αναδείξουμε .



Διαβάζουμε στο μπλοκ (http://oallosanthropos.blogspot.com/):
της ομάδας κοινωνική κουζίνα « Ο άλλος άνθρωπος» ότι είναι μια πρωτοβουλία τριών νέων παιδιών, που πριν από λίγο καιρό, βιώνοντας και οι ίδιοι τη δύσκολη κατάσταση λόγω της κρίσης, αλλά και βλέποντας το πλήθος πλέον των απόρων και άστεγων της πόλης, αποφάσισαν να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Δημιούργησαν την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», ονομασία που σύμφωνα με εκείνους είναι αυτό που συμβαίνει στο μυαλό κάθε «άλλου» ανθρώπου, σε τέτοιες καταστάσεις. Αν είστε εστιάτορας και έχετε περίσσευμα φαγητού, επικοινωνήστε με τον "Άλλο άνθρωπο" για να κανονιστεί η παραλαβή. Μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα για μαγείρεμα.
Μπορείτε να συμμετέχετε στην πρωτοβουλία πιο ενεργά, βοηθώντας στο επί τόπου μαγείρεμα και τη διανομή.

Αυτό που κάνουν αυτά τα παιδιά είναι πράγματι αξιέπαινο και πρέπει να το τονίσουμε .

Όμως ταυτόχρονα πρέπει να τονίσουμε την απουσία των γαμημένων πολιτικών μας από τέτοιες προσπάθειες –πρωτοβουλίες. Είναι τόσο αχρείοι που θέλουν να τα φάνε όλα. Δεν είδαμε κανένα από τους παλιοπούστηδες γιατί έτσι πρέπει να τους αποκαλούμε να πάρει παραμάσχαλα δέκα πακέτα μακαρόνια και να πάει να δηλώσει παρόν, σε καμιά από τις προσπάθειες που γίνονται για να βοηθηθούν οι ανήμποροι συνάνθρωποι μας.

Μόνο σε εκδηλώσεις ,πίτες κ.α με την συνοδεία κάμερας πάνε. Για αυτό πρέπει όπου τους βρίσκουμε να τους κράζουμε, και να τους γιαουρτώνουμε άγρια. Μόνο αυτό τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails