Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Συνεχίζεται κανονικά το… Ντέρμπι του τρόμου 0-1

Το ντέρμπι συνεχίζεται κανονικά με τους "ερυθρόλευκους" να προηγούνται με 0-1, ενώ λόγω των επεισοδίων απειλήθηκε η διακοπή του.

Προηγουμένως είχαν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια σε ...δύο ημίχρονα έξω από το ΟΑΚΑ, με συνέπεια η αστυνομία να κάνει χρήση χημικών. Έγιναν τουλάχιστον 57 προσαγωγές και 6 συλλήψεις, ενώ υπήρξαν και τέσσερις τραυματισμοί αστυνομικών, οι δύο από τους οποίους είναι σοβαρά.

Αφού περίπου 1,5 ώρα πριν από την έναρξη του ματς, οπαδοί των «πράσινων» επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, στις οποίες εκτόξευσαν φωτοβολίδες και κροτίδες. Το ...δεύτερο ημίχρονο των επεισοδίων άρχισε λίγο πριν οι δύο ομάδες βγουν από τα αποδυτήρια για την έναρξη του δευτέρου μέρους του ματς. Οι οπαδοί που ήταν στο «πέταλο» προκάλεσαν και πάλι επεισόδια, αφού επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με κροτίδες και ό,τι άλλο εύρισκαν. Οι δράστες, περίπου 70 άτομα που είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα, ξήλωσαν καθίσματα και πέταξαν σίδερα στους αστυνομικούς, που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails