Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Τα ψιλόφτυσε ο Καρατζαφέρης βλέποντας από μακριά την βουλή.



Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη σήμερα σε θεραπευτήριο της Αθήνας ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Σύμφωνα με πληροφορίες η επέμβαση ήταν δήθεν προγραμματισμένη και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται δήθεν άριστη. Ως γνωστόν οι πολιτικοί ποτέ δεν λένε την αλήθεια.

Όπως έγινε γνωστό από τους θεράποντες ιατρούς ο κ. Καρατζαφέρης αναμένεται  να πάρει άμεσα εξιτήριο και να επιστρέψει στα καθήκοντά του αύριο, Σάββατο. Το περιστατικό δεν απέκτησε δημοσιότητα μετά από απόφαση του καθώς ήταν λένε μία επέμβαση ρουτίνας, ενώ ο  Καρατζαφέρης αντιμετώπισε και αυτήν την κατάσταση με χιούμορ,
Από το πλευρό του λένε δεν έλειψαν λεπτό η οικογένειά του και οι συνεργάτες του λες και χρειαζόταν να τονιστεί αυτό το… αυτονόητο.
Δεν γνωρίζουμε εάν του έστειλε λουλούδια ο όψιμος πολιτευτής του ΛΑΟΣ Κύρτσος που επιβάλλει ατομικές συμβάσεις με μειώσεις μισθών 20% στους εργαζόμενους που έχουν απομείνει στην εφημερίδα CITY-PRESS.
Εάν δεν του έστειλε είναι πολύ γύφτος. Κοτζαμ εκατομμύριο πήρε από τον χοντρό για να το παίξει σουπερ πατριώτης… ένα μήνα .Και μάλιστα την δεύτερη πεντακοσάρα σχεδόν εκβιαστικά, αφού η συμφωνία ήταν πεντακόσια για τις πρώτες, αλλά πρόεκυψαν και δεύτερες, και δεν δουλεύει το… σουπερ μυαλό..τσάμπα. Το πενηντάευρω για λουλούδια λυπήθηκε ο ξευτίλας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails