Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μια είναι η Πάολα ότι και …σκασμός




Φοράω αποκαλυπτικά φορέματα γιατί τα φοράω και στη ζωή μου, κι ας φαίνεται το εσώρουχο μου. Δεν είμαι ούτε στημένη, ούτε κουκλίτσα. Άλλες φορές βγαίνω σικ, και άλλες κιτς. Είμαι πολύ λεπτή οπότε ένα λιλιπούτειο φόρεμα κάνει την εικόνα πιο εύθραυστη και αυτό έχει την γοητεία του»
 
«Έχω ακούσει να λιώνουν ένα κομμάτι στο ραδιόφωνο και να βλέπεις τον καλλιτέχνη live και να μην ξέρεις από ποια πόρτα να φύγεις. Εκεί τελειώνουν όλα. Θέλεις να μου ‘πουλήσεις’ κάποιον που δεν είναι τίποτα για Θεό; ‘Πούλησέ’ τον μου, μέχρι να τον δω. Όταν τον δω, θα τον απομυθοποιήσω και αυτόν, αλλά και εσένα που μου τον ‘πούλησες’».


 «Από μικρή ήξερα ότι θα γίνω τραγουδίστρια αλλά περίμενα να μεγαλώσω, να βγει τακούνι στο νούμερο μου. Πήγαινα στο σχολείο και έλεγα πότε θα περάσουν αυτά τα χρόνια, να το τελειώσω και να γίνω τραγουδίστρια».
 
«Αυτοί που το κάνουν πρέπει να έχουν κακά βιώματα, να έφαγαν ξύλο από τους γονείς τους, να τους αφήνει συνέχεια ο γκόμενος τους , δεν ξέρω τι άλλα. Νιώθεις καλύτερα και παίρνεις πίσω το ξύλο του μπαμπά σου με το να βρίσεις εμένα; Για όνομα του Θεού! Από εκεί και πέρα, αν τους ευχαριστεί και αισθάνονται ότι υπάρχουν με αυτόν τον τρόπο, ας βρίζουν αβέρτα. Εδώ είμαστε εμείς. Σιδερένιοι»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails