Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Γελούν και τα….ντουβάρια.




Θετικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε προσκλητήριο επιστροφής στη ΝΔ που απηύθυνε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης. «Ακούω τις δηλώσεις Βορίδη, θα κάνω ο,τι περνά από το χέρι μου προκειμένου ο κ. Τσίπρας να μην έρθει στην εξουσία» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Είχε προηγηθεί μια ανάλογη δήλωση από τον Άδωνι Γεωργιάδη για τον Γιώργο Καρατζαφέρη για τον οποίο έχει μόνο καλά λόγια να πει παρά τα όσα άκουσε από τον τελευταίο ότι έφυγε από τον ΛΑΟΣ για τη ΝΔ.
Ο Γ.Καρατζαφέρης είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ το 2000, ιδρύοντας το Σεπτέμβριο εκείνης της χρονιάς τον ΛΑΟΣ. Ο Μάκης Βορίδης μεταπήδησε στη ΝΔ από τον ΛΑΟΣ την άνοιξη του 2012.


ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ – ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ – ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ

 

Άπατο το βαρέλι του ξεπεσμού στη Ν.Δ.



Ο Γιώργος Καρατζαφέρης λοιπόν εμφανίστηκε θετικός στην πρόσκληση δηλώνοντας ότι στο παρελθόν αρνιόταν πεισματικά να επιστρέψει στην Ν.Δ. επειδή κανένας δεν τον είχε καλέσει. Γιατί ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι κύριος με τα όλα του και δεν πάει πουθενά ακάλεστος. Τώρα που τον κάλεσαν, θα πάει. Μάλιστα σχεδιάζει να πάρει μαζί του και τον Αϊβαλιώτη γιατί είναι ντροπή να πάει με άδεια χέρια.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει πάθει κατάθλιψη επειδή έχει μείνει στο ΛΑΟΣ ολομόναχος. Όμως τον  τελευταίο καιρό η κατάσταση του έχει χειροτερέψει επειδή κατάλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Και θεωρεί ότι θα είναι πολύ οδυνηρό να τον βρουν οι κομμουνιστές μόνο του.
Η μόνη λύση είναι να επιστρέψει στην Ν.Δ. ώστε, όταν έρθουν οι κομμουνιστές να τον βρουν με παρέα με τα «παιδιά» του τον Άδωνη Γεωργιάδη  τον Μάκη Βορίδη, Πλεύρη. Τζαβελλα ,Παπανδρεου, Ροντουλη, Ανατολάκη,  και λοιπά καλόπαιδα.
Βέβαια η επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στο στρατόπεδο των μνημονιακών θα είναι μια δύσκολη απόφαση αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί δηλώνει αντιμνημονιακός. Τουλάχιστον αυτό δήλωνε στο παρελθόν. Όχι όμως στο μακρινό παρελθόν γιατί τότε δήλωνε μνημονιακός.
Όπως και να έχει, ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα πάει στην Ν.Δ. Το πολύ – πολύ να ξαναδηλώσει μνημονιακός. Ευκολάκι.
Άλλωστε η Ν.Δ. αποτελεί τον φυσικό χώρο του Γιώργου Καρατζαφέρη όπως και κάθε μνημονιακού που σέβεται τον εαυτό του.
Όσο για τα μπινελίκια που έχει πει κατά καιρούς στον νέο αρχηγό του ; Εεε πολιτικοί είμαστε, λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω για να γίνετε ντόρος.  

Κάνει πάλι κωλοτούμπες ο Καρατζαφέρης και παίζει με τις λέξεις, για να μην έρθει στην εξουσία…”ο Αλέξης . Θεομπαίχτης : «Δεν θα επιστρέψω στη ΝΔ, απλά…θα συνεργαστώ» (βίντεο) 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails