Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

«“δεν είμαι παντρεμένος με την καρέκλα αλλά δεν εγκαταλείπω… το κοτέτσι εάν δεν το κάνω …ΠΟΛΑΝ.




Σαφές μήνυμα προς κάθε επίδοξο διάδοχό του έστειλε ο κόκορας της ΠΟΛΑΝ , κατά τη διάρκεια της κεκλεισμένων των θυρών, σύνοδο της εναπομένουσας Κοινοβολευτικής Ομάδας της Νου...δούλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, «“δεν είμαι παντρεμένος με την καρέκλα αλλά δεν εγκαταλείπω τη μάχη, αυτή τη στιγμή”, ήταν οι χαρακτηριστικές λέξεις που χρησιμοποίησε για να δώσει στίγμα των προθέσεών του.
Παράλληλα, παρότι δεν απέκλεισε για το μέλλον σύγκληση ελεγχόμενου όπως πάντα συνεδρίου, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή Εθνικής Συνδιάσκεψης κοτών της Ν.Δ. και προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές στο κοτέτσι.
Ταυτόχρονα, απευθυνόμενος προς τους βολευτές - κότες , είπε “όποιος θεωρεί καλό για την παράταξη και την χώρα να θέσει θέμα κόκορα  στην παράταξη να το πει τώρα και να πάρει την ευθύνη να κινήσεις τις καταστατικές διαδικασίες που τις γνωρίζετε όλοι”.
Παράλληλα, ανακοίνωσε τη δημιουργία άτυπου 15μελούς οργάνου του προέδρου που θα συνέρχεται τακτικά και θα συμμετέχουν όσοι έχουν θεσμικό ρόλο στο κόμμα και στην ΚΟ. Συγκεκριμένα, οι αρχικότες Μητσοτάκης, Βρούτσης, Γεωργιάδης, Πλακιωτάκης, Κακλαμάνης, Παπαμιμίκος , Σάκης Ιωαννίδης, Κώστας Καραγκούνης και 3 βουλευτές που θα εκλέξει απευθείας η ΚΟ σε επόμενη συνεδρίαση της. Επίσης θα συμμετέχουν δύο μέλη της πολιτικής επιτροπής και δύο κοκόρια του Προέδρου που θα επιλεγούν από τον ίδιο


O Aρης Ραβανός στα άδυτα των Γαλάζιων Νεάντερταλ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails