Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Μήπως πρέπει να το κλείσουμε για λίγο το μπουρδέλο ;




Γιατί αυτό το χαμαιτυπείο του χειρίστου είδους  δεν είναι βουλή. Διασύρεται ολοκληρωτικά ο θεσμός . Και επιτέλους ας βρεθεί ένας ψυχίατρος να κλείσει τον μουρλό Μπουμπούκο στο τρελάδικο πριν διασυρθούν τα πάντα .Ο πούστης ο Καρατζαφέρης έκανε το μεγαλύτερο έγκλημα που τον έβαλε στην πολιτική .Αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι το έκανε εσκεμμένα και κατόπιν εντολών, για να ξεφτιλιστεί τελείως η πολιτική στα μάτια των μετριοπαθών ..
Χρειάζεται ένας υγιής κεντροδεξιός ψηφοφόρος να καταλάβει ότι αυτό το κόμμα έχει σαπίσει από τον ξεφτιλοπρόεδρο μέχρι τους βολευτές; Φυσικά και δεν χρειάζεται. Παρακολουθεί κάθε μέρα στα ΜΜΕ γιατί φαιδρό κόμμα πρόκειται. Με… πρώτο και καλύτερο τον Άδωνι που πουλάει καφριλίκι για το 3%-4% των ακροδεξιών που ψηφίζουν τη ΝουΔούλα και του ρίχνουν μονοκούκι την ψήφο τους και φυσικά για τον πιο μετριοπαθή Κυριάκο που επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι έχει λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του και το μόνο που τον απασχολεί είναι να βγάζει selfie μέσα στη Βουλή, μη σεβόμενος την ιστορία του πατέρα του που τουλάχιστον, ηταν κοινοβουλευτικός άνδρας.  Κατάντια του Μητσοτακέϊκου, και της ΝουΔούλας...
Το ΜΑΣΟΚ, δια της Λοβέρδου, ζήτησε να μιλήσει επί της διαδικασίας πριν από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος επίσης ζήτησε να μιλήσει επί της διαδικασίας.

Ο προεδρεύων Βαγγέλης Διαμαντόπουλος έδωσε τον λόγο στον υπουργό, αλλά ο βολευτής του ΠΑΣΟΚ τον διέκοπτε επανειλημμένα.

Οι βολευτές σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να φωνάζουν χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις, με τον κ. Διαμαντόπουλο να τους απαντά σε υψηλούς τόνους και να διακόπτει δύο φορές τη συνεδρίαση.

«Εσύ θα μας μιλήσεις για ήθος και αγωγή ρε τρομοκράτη; Μάθε πρώτα τον κανονισμό και μετά έλα να προεδρεύσεις», είπε στον κ. Διαμαντόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όταν ο Δ. Μάρδας ήταν στο βήμα η Λοβέρδος ακούστηκε να φωνάζει: «Είμαστε εκπρόσωποι του λαού, εσείς τι θέλετε εδώ; Δεν είστε εκπρόσωπος του λαού».

Ο κ. Μάρδας πρόλαβε απλώς να πει μία φράση, ότι προτείνει «να γίνει μία συνεδρίαση». Η Λοβέρδος φώναξε πως «ένας εξωκοινοβουλευτικός υπουργός θα μας πει πώς θα δουλέψουμε!».

Όρθιος ο Γεωργιάδης απαιτούσε από τον υπουργό να καθίσει κάτω.

«Αυτό το πράγμα είναι ο αθλιότερος χουλιγκανισμός που έχει συμβεί. Να ανακαλέσετε και να διαγραφούν από τα πρακτικά», είπε ο Β. Διαμαντόπουλος και διέκοψε τη συνεδρίαση για πέντε λεπτά.




Tα βίντεο από το απίστευτο μπάχαλο στη δήθεν Βουλή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails