Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Υψηλές παρουσίες στο Αμέρικα.




Η πάλαι ποτέ δυναμική παρέλαση στην 5η Λεωφόρο, κατάντησε ''εκμεταλλεύσιμο είδος'' τυχοδιωκτών, επιχειρηματιών και επιτήδειων.
Ο πρόεδρος ''Νέας Δημοκρατίας'' Κυριάκος Μητσοτάκης, ''μέγας τελετάρχης'' στην παρέλαση, Νέα Υόρκη.
Ο πρόεδρος της διοργανώτριας Ομοσπονδίας ''γκέττο'' Αστόριας: ''Δεν θα βάλουμε τελετάρχη εκπρόσωπο της κυβέρνησης'' (προτιμάμε Κούλη)
Τα άβουλα μηδενικά, μέλη του Συμβούλιου της ελληνικής Ομοσπονδίας απατεωνίσκων Αστόριας, κλήθηκαν, μισή ώρα πριν την συγκέντρωση, για να επικυρώσουν την ''απόφαση του πρόεδρου''
Η κομματικοποίηση της (φθίνουσας, ούτε 7.000 παρελαύνοντες και θεατές) πολυέξοδης παρέλασης για την εθνική μας επέτειο (θα γίνει 10 Απριλίου 2016), πιστοποιεί ότι ο επιζήμιος για την Ομογένεια, τυχοδιώκτης πρόεδρος της διοργανώτριας ελληνικής Ομοσπονδίας Αστόριας Νέας Υόρκης, Πέτρος Γαλάτουλας, είναι ''φερέφωνο'' του εκδότη της -μικρής κυκλοφορίας- ημερήσιας εφημερίδας ''Εθνικός Κήρυκας''.
Ο εκδότης, Αντ. Διαματάρης, έχει διαχρονικά στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, μέσω της οποίας ο ''Κήρυκας'' ωφελήθηκε οικονομικά και προνομιακά, γιά 3 δεκαετίες, με ελληνικό κρατικό χρήμα (καταχωρήσεις, χορηγίες κ.ά.). O πρόεδρος, έχει φιλοδοξίες να ξαναγίνει ''νομάρχης'' της ''Νέας Δημοκρατίας'' στις ΗΠΑ και...''παγκόσμιος ηγέτης της Ομογένειας''(!!!). Χρησιμοποιείται από τον εκδότη (που νομίζει ότι... ''κατευθύνει'' την Ομογένεια) για να πουλάει -ο εκδότης- εκδούλευση στον Κυριάκο (Κούλη). Και τους δύο, δεν τους ενδιαφέρει αν με τέτοιες ανόητες ενέργειες καταστρέφουν την υπό διάλυση παρέλαση. Χρησιμοποιούν διαχρονικά την παρέλαση ΜΟΝΟ για τα συμφέροντά τους. Αλλά αυτό που προβληματίζει, είναι η ελαφρότητα του πρόεδρου της ''Νέας Δημοκρατίας'', που δέχεται να χρησιμοποιείται από επιτήδειους, εκμεταλλευτές της Ομογένειας. Για δεκαετίες υπήρχε μία παράδοση: Την Ελλάδα εκπροσωπεί επίσημα εκπρόσωπος της Κυβέρνησης. Οι τυχοδιώκτες, την κατάργησαν τώρα. Ο 'Αλεξ Σκαρλάτος και ο βουλευτής Τζον Σαρμπάνης, θα είναι, επίσης, τελετάρχες. Αλλά με απούσα την...ελληνική κυβέρνηση.
Τον αρχηγό της αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκη, θα πλαισιώνουν στην παρέλαση της 10ης Απριλίου 2016, το ζεύγος Πατούλη και ο προτιμητέος των ακροδεξιών της Ομοσπονδίας (τακτικός στην παρέλαση) πρ. στρατηγός, Φραγκούλης Φράγκος. Εκεί και η ''γιαγιά'' (ψευδώνυμο αρχιεπίσκοπου). Δυστυχώς, δεν θα είναι στην παρέλαση και οι Π. Καμμένος, Δ. Αβραμόπουλος, για να φτάσει η ''αίγλη'' της στα ουράνια.

Ο υπουργός 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, με την πολυμελή ακολουθία του (και το προεδρικό αεροσκάφος), στην Φλόριδα (Κόλπος Τάμπα) Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 και μετά πάει Ουάσιγκτον, για θέματα ΝΑΤΟ, Κυριακή πρωί, 20 Μαρτίου. Δεν θα είναι στην παρέλαση (γιά 25η Μαρτίου) στο ''ελληνικό χωριό'' Τάρπον Σπρινγκς, Φλόριδα, 20 Μαρτίου '16. Στην παρέλαση θα είναι η ''μπάντα του πολεμικού Ναυτικού'' από Ελλάδα... Δεν γνωρίζουμε αν η ''μπάντα'' θα αφιχθεί ενωρίτερα στην Τάμπα, για να παιανίσει, αποδίδοντας τιμές στον υπουργό-στρατάρχη, στην άφιξή του. Γνωρίζουμε όμως ότι, υπουργός και ''μπάντα'', θα είναι υπό την ''υψηλή προστασία-καθοδήγηση'' του θρυλικού ''Μητσάρα'' (Γιώργου Μέρμελα).
Σημ.: Μόνο στην Φλόριδα (Τάρπον Σπρινγκς) γίνεται η παρέλαση σε κοντινή με την 25η Μαρτίου Κυριακή. Στις άλλες παροικίες μας, γίνεται Απρίλιο και καμιά φορά Μάιο. Ευτυχώς, δεν γίνεται Ιούνιο.

Στη Νέα Υόρκη -22 Μαρτίου- και ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης (δεν γνωρίζουμε τον λόγο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ)

'Ένα ακόμα ''success story'' γιά την μνημονιο-κώσταινα
Η Ελλάδα έκανε τα μούτρα των Ευρωπαίων ''κιμά'', αποφασίζοντας να κλείσει τα βόρεια σύνορά της, για να μην της φύγουν οι δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες-μετανάστες προς ευρωπαϊκές χώρες. Ενδεικτική και η δήλωση του (συν-κυβερνούντα) υπουργού 'Άμυνας: ''Αν επιχειρήσουν να μας πάρουν τους πρόσφυγες, θα το κάνουμε κούγκι''. Οι κακόγλωσσοι λένε ότι τα σύνορα έκλεισαν γιά να μην φύγουν οι...'Έλληνες, επειδή δεν αντέχουν κι άλλα ''success story'' των κυβερνήσεων που επιλέγουν.
Μήτσος Αβραμόπουλος: ''Αν δεν ήμουν εγώ Επίτροπος Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής 'Ένωσης, η Ελλάδα δεν θα είχε τέτοια μεγάλη επιτυχία''.
Σημ.: Δεν δόθηκαν ''μίζες'' από την Siemens σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Φιλανθρωπικές δωρεές ήταν, όπως εκτιμά η ελληνική ''δικαιοσύνη''

''Θαύμα'' στην Αμερική: Έπεσε η τιμή του...νοθευμένου "παρθένου ελληνικού ελαιόλαδου"
www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails