Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Είναι όπως λέμε …βάζει ο Ντούτσε την στολή του.

Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους στον εναέριο χώρο πάνω από την Χίο και τις Οινούσσες. Οι Έλληνες πιλότοι από την πρώτη κιόλας πτήση των τουρκικών μαχητικών, τα είχαν εγκλωβίσει και μόνο το απλό πάτημα του κόκκινου κουμπιού θα έστελναν τα τουρκικά μαχητικά στο πάτο του Αιγαίου αλλά περίμεναν να τελειώσει τον καφέ του ο ψεκασμένος για να δώσει εντολές, και μέχρι τότε οι τούρκοι αποχώρησαν.
Πάντως για να μην έχουμε παράπονο ο ψεκασμένος, ντύθηκε στα χακί και επιβιβάστηκε σε ελικόπτερο Σινούκ με προορισμό τις Οινούσες.  Έφτασε στο νησί μαζί με τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ και έβγαλε αναμνηστικές Φώτο.  Από το πρωί είχε διατάξει τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη να ενεργοποιήσει τη Δύναμη «Δ» και να προχωρήσει σε αιφνιδιαστική άσκηση ετοιμότητας τόσο στο βόρειο τομέα (λόγω Σκοπίων μεταναστών και Ειδομένης) αλλά και στην περιοχή της Χίου και των Οινουσσών όπου ενεργοποιήθηκε το σύστημα αεράμυνας.
Μάλιστα, νωρίτερα εμφανίστηκε στο γραφείο του στο Πεντάγωνο με στολή παραλλαγής γεμάτη διάφορα σήματα και δημοσιοποίησε τις σχετικές φωτογραφίες, θέλοντας να στείλει «μήνυμα ετοιμότητας» προς την τουρκική πλευρά.
Η είδηση είναι πως υπάρχει στολή παραλλαγής στο νούμερο του Πάνου Καμμένου.
Ο Πάνος Καμμένος βλέπει πως είναι στριμωγμένος, οπότε θα κάνει διάφορα καραγκιοζιλίκια, για να αποσπάσει την προσοχή από τα φλέγοντα θέματα.
Ο Καμμένος ξέρει πως οι Έλληνες είναι χάπατα και χέστηδες, οπότε παίζει το Ράμπο στο γραφείο του.
Εντάξει, βγάζει πολύ γέλιο ο Καμμένος αλλά, επειδή κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται πως αυτό που κάνει είναι μια παράσταση για τις ανάγκες της τηλεόρασης, θα ήθελα να τους καθησυχάσω.
Δεν υπάρχει κίνδυνος πολέμου με την Τουρκία.
Είναι γνωστό πως οι Έλληνες δεν πολεμάνε. Οι Έλληνες μόνο παρελάσεις κάνουν.
Από την άλλη, η στρατιωτική ισχύς της Τουρκίας είναι τεράστια, αφού η Τουρκία έχει ξεφύγει πολλά χρόνια πριν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, οπότε σήμερα υπερτερεί συντριπτικά.
Επίσης, η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο.
Δεν του πέφτει λόγος του Καμμένου -και κανενός Έλληνα- πότε και γιατί θα κάνει πόλεμο η Ελλάδα.
Στην Ελλάδα δεν ισχύει καν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, θα πάει και σε πόλεμο;
Η Ελλάδα θα πολεμήσει όποιον και όταν την διατάξουν.
pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails