Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ο αχυράνθρωπος της ΝΤΠ ανάβει το φυτίλι του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου




 «Ο Τσίπρας είναι μια από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής. Εξελέγη υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο Μνημόνιο (σ.σ. οι Ευρωπαίοι “εταίροι” μας) το έθεσε σε δημοψήφισμα, χωρίς να αποδεχτεί τελικά τη βούληση του λαού του. Προδίδοντας το λόγο του».
Ποιος έκανε τις παραπάνω διαπιστώσεις και αυτούς τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς, μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο BFMTV; Ένας πρώην φίλος του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο είχε στηρίξει ο Έλληνας Πρωθυπουργός στις γαλλικές εκλογές του 2017! Ο Ζαν Λυκ Μελανσόν, ο ηγέτης της γαλλικής αριστεράς, που στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας στις 23 Απριλίου 2017 τον ψήφισαν 7 εκατ. Γάλλοι, καταλαμβάνοντας ποσοστό 19,58%…   

Τσίπρας – Καμμένος, όπως Μπόνι και Κλάιντ…

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συν αυτώ, είναι λοιπόν αποδεδειγμένα τα παιδιά για όλες τις βρώμικες δουλειές στα νεοταξικά σχέδια της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και του βαθέως κράτους των ΗΠΑ. Των ηγετών της Παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ. Δηλαδή, των πρώην Προέδρων των ΗΠΑ Μπους, Κλίντον και Ομπάμα. Που δυστυχώς, σε μεγάλο κομμάτι εξακολουθούν και κινούν τα νήματα στην Αμερική.
Άλλωστε, ο Μπάρακ Ομπάμα, λίγο πριν την αποχώρησή του από την προεδρεία των ΗΠΑ “παρέδωσε” το δαχτυλίδι της Παγκοσμιοποίησης στη γερμανίδα καγκελάριο, αφού ήδη είχε υποστεί συντριπτική ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ, η εκλεκτή και διάδοχος του “θρόνου” του, Χίλαρυ Κλίντον! Η οποία θα συνέχιζε το σατανικό παιχνίδι της ΝΤΠ για μια παγκοσμιοποιημένη Υφήλιο, εις βάρος των Κρατών – Εθνών!
Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ των διεθνιστών, των άθεων και του δόγματος πως τα κράτη δεν έχουν γεωγραφικά σύνορα, κατάντησαν οι λιμενεργάτες ς ΝΤΠ. Των παλαιών χρόνων, όπως τους απολαμβάνουμε στις παλαιές ελληνικές ταινίες. Που κουβαλούσαν τις βαλίτσες των ταξιδιωτών κατά την αποβίβασή τους από τα πλοία. Κατά τον ίδιο τρόπο κουβαλούν – Αλέξης και Πάνος – τα ανθελληνικά θελήματα των νεοταξιτών της Γερμανίας και του βαθέως κράτους των ΗΠΑ!
Ο Τσίπρας και ο Καμμένος, που δεν θα αφήσουν την “καρέκλα” της Εξουσίας τους, ακόμη και αν οδηγούντο στο “εκτελεστικό απόσπασμα”, εκτελέσεως μιας απόφασης ενός πατριωτικού Ειδικού Δικαστηρίου!
Αφού, ξεπουλούν τη μάνα τους και τον πατέρα τους χωρίς ίχνος συνείδησης!
Είναι οι τραγικότερες φιγούρες της νεώτερης πολιτικής ιστορίας μας. Που δεν είναι ο “Χοντρός και ο Λιγνός” του παλαιού αμερικανικού σινεμά, που παρακολουθώντας τους εσκάγαμε στα γέλια, αλλά είναι η νεώτερη ενσάρκωση του Μπόνι και της Κλάιντ! Του διασημότερου ζευγαριού εγκληματιών των ΗΠΑ, με σωρεία ληστειών και δολοφονιών!
Τσίπρας και Καμμένος, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ με τις πλάτες των 3 Μουσουλμάνων (σ.σ. οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι, 149 + 3 = 152) σκοπεύουν μέχρι τα τέλη του 2018 να ξεπουλήσουν όλα τα εθνικά μας ζητήματα!
Μετά την προδοσία της συμφωνίας των Πρεσπών, έχει σειρά η Θράκη, η Θεσπρωτία και το Αιγαίο! Έλληνες γρηγορείτε…

Μετά την παράδοση εδαφών μας, ανοίγουμε “πόλεμο” με τη Ρωσία…

Σε αυτό το πλαίσιο, της ελεεινής δίδυμης φιγούρας υποτακτικών, χωρίς ανταλλάγματα της ΝΤΠ, ενημερωθήκαμε το πρωί της Τετάρτης ότι η κυβέρνηση προτίθεται να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες γιατί – τάχατες – αναμείχτηκαν σε εθνικά ζητήματα της Ελλάδος!
Πιο συγκεκριμένα, κατηγορεί η ελληνική κυβέρνηση τη Ρωσία για αλίευση και διακίνηση πληροφοριών, ακόμη και για χρηματισμό δημόσιων κρατικών λειτουργών, προς την κατεύθυνση ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών!
Όπου, ο Αλέξης Τσίπρας (σ.σ. Πρωθυπουργός της Ελλάδος, που έχει απολέσει τη δεδηλωμένη) και ο Νίκος Κοτζιάς (σ.σ. ΥΠΕΞ, διορισμένος ως εξωκοινοβουλευτικός και ουχί εκλεγμένος από το λαό) παρέδωσαν το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας μας, στους βάρβαρους εκ βορρά γείτονές μας!
Κατηγορεί, η κυβέρνηση των Μπολσεβίκων, πως η Ρωσία προσπάθησε να επηρεάσει την κοινή ελληνική γνώμη, δήμους και μητροπόλεις, ακόμη και τα μοναστήρια του Αγίου Όρους, προς την κατεύθυνση της κακής συμφωνίας των Πρεσπών για τα συμφέροντα της Ελλάδος!
Βέβαια, ενώ αυτή η εθελόδουλη κυβέρνηση έχει ανοίξει ζητήματα σε εθνικά θέματα, που ήταν εντελώς ανύπαρκτα και εξυπηρετούν μόνο τα σατανικά σχέδια της ΝΤΠ, έρχεται από το πουθενά να δημιουργήσει διπλωματική ένταση με μια υπερδύναμη, όπως η Ρωσία!
Αλήθεια, ποια θα είναι τα οφέλη από αυτήν την διπλωματική ένταση για την Ελλάδα; Ποιος εξυπηρετείται από αυτήν την ένταση; Μόνο η Παγκοσμιοποίηση και η ΝΤΠ! Δηλαδή, το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και το φερέφωνό τους στην Ευρώπη, η Άγκελα Μέρκελ!
Και δεν σταματούν εδώ! Αυτής της απελάσεως Ρώσων διπλωματών, θα ακολουθήσει και η απαγόρευση εισόδου στην Πατρίδα και άλλων Ρώσων διπλωματών, οι οποίοι ανερυθρίαστα κατηγορούνται από την ελληνική κυβέρνηση ως πράκτορες που εποφθαλμιούν το εθνικό συμφέρον!
Δηλαδή, την προδοσία της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, το ονομάζουν εθνικό συμφέρον; Είναι εθνικό συμφέρον, η επί της ουσίας παράδοση των Μακεδονικών εδαφών μας στη ΝΤΠ;
Ωστόσο, η Ρωσία είναι μια υπερδύναμη, η οποία είναι σίγουρο πως δεν θα αφήσει αναπάντητη αυτήν την προσβολή από την ελληνική κυβέρνηση!
Ήδη, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών – όπως μεταδίδει το πρακτορείο Interfax – θα απαντήσει με ανάλογο τρόπο προς την Ελλάδα! Δηλαδή, προτίθεται να απελάσει, αντίστοιχο αριθμό Ελλήνων διπλωματών υπηρετούντων στη Ρωσία!

Η συνάντηση Πούτιν – Τραμπ θα είναι βαρόμετρο διεθνών εξελίξεων…

Υπό τη σκιά των νέων δραματικών εξελίξεων που δρομολόγησε  η ελληνική κυβέρνηση – προφανώς – κατόπιν υποδείξεως της ΝΤΠ, στις 16 Ιουλίου 2018 θα συναντηθούν στη Φινλανδία ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμηρος Πούτιν.
Είναι σίγουρο πως έχουν πολλά να πουν, λίγες ημέρες μετά τη διάσκεψη του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, αφού όλοι γνωρίζουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πολύ επικριτικός στην ύπαρξη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας του ΝΑΤΟ!
Την οποία “διοικεί” το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ, που δεν μπορεί να ξεριζωθεί στον ελάχιστο χρόνο που βρίσκεται στην Προεδρεία των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ! Ο οποίος δε είναι ο άριστος των αρίστων, αλλά δεν είναι χειρότερος των Μπους, Κλίντον και Ομπάμα!
Γι΄ αυτό, από αυτήν την συνάντηση των δυο ηγετών, δείχνει μια υπέρμετρη νευρικότητα το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ, αλλά και μια ιδιαίτερη ανησυχία η Ε.Ε. της Γερμανίας! Από τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ, ακούει Μέρκελ και βγάζει παντού σπυράκια!
Είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε τι ακριβώς είπε ο αναλυτής της BlueBay Asset Management, Τίμοθι Ας: «Παραδόξως, ο Τραμπ μοιάζει ευτυχής να εργαστεί για μία ατζέντα, που ο Πούτιν θα μπορούσε μόνο να φανταστεί, το τέλος δηλαδή, του ΝΑΤΟ και της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. Για τον Πούτιν αυτό είναι το αντίστοιχο με τη στιγμή της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, η ολοκληρωτική του νίκη επί του ΝΑΤΟ. Ο Τραμπ προσφέρεται να γίνει ο Δούρειος Ίππος του Πούτιν στο ΝΑΤΟ;»!

Ο Τσίπρας δυναμιτίζει τα Βαλκάνια…

Ήδη στην περιοχή οι συσχετισμοί βρίσκονται σε οριακό σημείο! Όλα τα θέματα στα Βαλκάνια βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Και από ότι φαίνεται, επιλέξανε τον Τσίπρα για να ανάψει το φυτίλι στην “αποθήκη με τα εκρηκτικά”!
Γιατί, αυτή η στάση του έναντι της Ρωσίας, σε αυτή τη χρονική στιγμή, είναι σκέτος παραλογισμός! Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι βλακεία, ηλιθιότητα, απερισκεψία! Εκτός και εάν δεν είναι όλα αυτά, αλλά είναι άλλη μια εκδούλευση στη ΝΤΠ χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς ουσιαστικά οφέλη για την Ελλάδα!
Πού το πάει η ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;
Προσπαθεί να δυναμιτίσει τα Βαλκάνια με σκοπό να ξεκινήσει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος για την ανακατανομή εδαφών και την χαρτογράφηση νέων συνόρων;

Επί του πιεστηρίου, νέα βόμβα κατά της Ελλάδος…

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ο Γιοχάνες Χαν – μετείχε της ευρωπαϊκής αντιπροσωπίας στις Πρέσπες – Επίτροπος στην ΕΕ, αρμόδιος για θέματα διεύρυνσης, μιλώντας σε συνέδριο στο Λονδίνο – όπου συντάχθηκε η συμφωνία των Πρεσπών  (σ.σ. βλέπε άρθρο μου: Συντάκτες της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, Τζανακόπουλος, Παπανδρέου, Σημίτης) – προέβη σε μια ξεκάθαρη δήλωση:

«Αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία θα υπάρξει και αναδιάρθρωση των συνόρων»!
Η πληροφορία δε, που έχουμε είναι ότι αυτό προβλέπεται και στη συμφωνία των Πρεσπών! Που όμως δεν έχει δημοσιοποιηθεί!
Αλήθεια, τι άλλο δεν γνωρίζουμε;;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” – αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails