Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Την ζυγαριά την ήθελε για να ελέγχει την δίαιτα της.



Δικηγόρος της Αθήνας, πιάστηκε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής γιατί κουβαλούσε στο αυτοκίνητο της ποσότητα κοκαΐνης μοιρασμένη σε δόσεις. Η δικηγόρος έφερε μαζί της και ζυγαριά ακριβείας.

Tο ξεδίπλωμα της υπόθεσης άρχισε μετά από μια πληροφορία που έφτασε στην Υπoδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ότι ένα αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη θα έφτανε στην Αθήνα φορτωμένο με ναρκωτικά. Μάλιστα το «βαθύ λαρύγγι» που «κάρφωσε» έδωσε τον τύπο του οχήματος στους αστυνομικούς οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν για να στήσουν το μπλόκο τους. Η σύλληψη της 29χρονης δικηγόρου, που γεννήθηκε στην Αρμενία,έγινε χθες 10 λεπτά μετά τη μία το βράδυ στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πλέον υπόθεση έχει λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης για την υπόθεση με την κοκαΐνη.

Αφού δεν σας το λένε στα ίσια, θα το ξεφουρνίσω εγώ. Η κατά τα ΜΜΕ <<γνωστή 29χρονη>  δικηγόρος που διακινούσε κάργα κοκαϊνη, είναι το γνωστό στην πιάτσα στέλεχος της ΝΔ Αιντα_Τσουγουριαν. Θέλετε κι άλλα;

 

Την κάρφωσε δυσαρεστημένος πελάτης της! Συνελήφθη για ναρκωτικά γνωστή δικηγόρος (Α.Τ.). Οι 40 δόσεις κοκαΐνης που ετοιμαζόταν να δώσει για εμπόριο στους διακινητές. «Είναι για ιδία χρήση» είπε στους αστυνομικούς.

 

Χειροπέδες σε Αθηναία δικηγόρο


Συνελήφθη απότακτος της Πολεμικής Αεροπορίας με ναρκωτικά και χιλιάδες ευρώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails