Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Ψήφησε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ που την «παίζει»… με το χέρι. (Την τράπουλα εννοούμε).




Βολές κατά του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και κυβερνητικών στελεχών εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς, ενώ έθεσε ταυτόχρονα το δίλημμα «κυβέρνηση Καραμανλή - Καρατζαφέρη ή κυβέρνηση Παπανδρέου».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι «ανήμπορος και ανίκανος» και ότι «δεν μπορεί να μοιράσει δυο γαϊδουριών άχυρο». Σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο . Καρατζαφέρης, σε σχετικό ερώτημα εάν τα μέτρα του κ. Καραμανλή για τη λαθρομετανάστευση θυμίζουν Σαρκοζί ειπε. «Δεν λέει Σαρκοζί. Λέει "να ζει ή να μη ζει"... Οι άνθρωποι φαντάζονται τον εαυτό τους κάτι ανάμεσα σε Μάρλον Μπράντο, Αλέν Ντελόν, είναι για πλάκα, ενώ είναι ο Φραγκίσκος Μανέλης».

Ο χερι-χερις κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «είναι ανίκανος και ανήμπορος, γι' αυτό φέρνει στην εξουσία τον Παπανδρέου ερήμην του λαού», καθώς και ότι θα γίνει «ιμιτασιόν» ακραίος.

Επιτέθηκε και στην υπουργό Εξωτερικών λέγοντας ότι ο κ. Καραμανλής δεν έχει άλλη λύση παρά «να διώξει την Ντόρα». Του μετέφερα, είπε ο κ. Καρατζαφέρης, «για να μην την πετάξει σαν λεμονόκουπα, γιατί η Ντόρα κουβαλάει πίσω της την προίκα του πατέρα της, να τη στείλει επίτροπο...».

Σε ό,τι αφορά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Αντώναρο, είπε ότι «είναι καθαρή περίπτωση Φόρεστ Γκαμπ» και ότι «λέει μπαρούφες που τον εκθέτουν».

«Αίμα μου»
Υπογράμμισε δε ότι η συνεργασία που προτείνει με τη ΝΔ δεν αφορά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά μετά τη λήξη της κοινοβουλευτικής περιόδου, καθώς και ότι «δεν υπάρχει πόλεμος» με τη ΝΔ, «δεν μπορώ να είμαι εχθρός με το αίμα μου», είπε. Τα φαρμακερά του βέλη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και κατά της κ. Παπαρήγα λέγοντας ότι «παίζει παιχνίδια με τη Νέα Δημοκρατία», για να προσθέσει: «Εδώ βγήκε χθες ο κύριος -πώς τον λένε- ο Πάκης, ο Προκόπης, και λέει "προτιμούμε να κάνουμε δουλειά με το ΚΚΕ παρά με τον Καρατζαφέρη". Το είπε σε δήλωσή του. Ε, βέβαια, εγώ του είπα, το "πολύ το Κάπα Κάπα κάνει το παιδί βλάκα"».

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8400&pubid=4068867

Τι θυμήθηκα τώρα με το αίμα μου που είπες? Ποιο αίμα σου ρε ξεφτυλα. Εσύ και το αίμα σου «πούλησες». Κάποιος που ήταν πραγματικά αίμα σου, σε έφτυσε τόσο πολύ, που έδωσε εντολή ξέροντας ότι πεθαίνει, να μην σε αφήσουν να είσαι στην κηδεία του. Θυμάσαι; Και όντως δεν τόλμησες να πας. Ας είναι ελαφρό το χώμα που τον σκεπάζει. Φτου σου ρε. Και μιλώ για έναν σπουδαίο και ακέραιο άνθρωπο, που όταν τον ρώτησα μια φορά με «ποιον είναι», μου είπε. Ο Καρατζαφέρης είναι αίμα μου. Δεν λέω το όνομα του, γιατί θεωρώ ιεροσυλία να βάλω το όνομα του σε κείμενο που έχει το δικό σου δεν θα το ήθελε, αλλά εσύ ξέρεις ποιον εννοώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails