Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Υποψήφια και η Bάνα; Τώρα σωθήκαμε?



Η Βάνα Μπάρμπα- μετά τον...Ψινάκη και το ΛΑΟΣ - κάνει άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ και την Β' Πειραιά αφού απειλούν με παραιτήσεις τόσο η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αλλά και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές που αντιδρούν σφόδρα στο life style και το Glamorous στις φτωχογειτονιές του Πειραιά.
Την πρόθεση επιλογής χρεώνεται ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γ. Ραγκούσης - και τις σχετικές διαρροές σε ορισμένες εφημερίδες - και ήδη προκαλεί την οργή εναντίον του στη Β'Πειραια την οποία ΔΕΝ ρώτησε κανείς.
Λέτε να το αποτολμήσει;

Θα βάλει η βασιλίτσα το καλό της το…… και θα πάρει σβάρνα τους πειραιώτικους μαχαλάδες για …..ψήφους. Μόνο μην γίνει κανένας σεισμός και από τον φόβο της ξεμείνει από…. ρούχα γιατί θα γίνει του… πολέμου στο… ΠΑΣΟΚ ?


1 σχόλιο:

AFRODITIMANESSI είπε...

Δεν κοιτάει η κυρία Μπάρμπα να σταματήσει να εκθέτειεπανειλημένα την ανήλικη κορούλα της στα περιοδικά (τόλμησε να την εκθέση και ημίγυμνη, βαμένη σαν λολίτα)και να αφήσει κατα μέρος τις βλέψεις της να 'ελέγξει' και να διασύρει περισσότερο την πολιτική αρένα με τα γνωστά της 'ταλέντα' και την ηθική της?
Τόλμησε να κάνει και νουθεσίες προς την κυρία Μενεγάκη, για υπερέκθεση, υπερδημοσιότητα, περι ορφανών και μπούρδες. Αν νοιάζεται τόσο για τα ορφανά γιατί δεν νοιάζεται λίγο περισσότερο για το δικό της παιδί που επέλεξε να το μεγαλώσει σχεδόν ορφανο απο πατέρα και να πάψει να το εκμεταλεύεται για την δημοσιότητά της και το χρήμα? Γιατί έβγαλε ημίγυμνη την 6χρονη κόρη της εξώφυλλο σε γνωστό περιοδικό? Γιατί δεν βοηθάει η ίδια με μια σοβαρή δωρεά τα ορφανά? σαράντα ταινίες έχει κάνει και μας δείχνει κάθε λίγο τα πλούσια σπίτια που έχει, γιατί δεν ανεβάζει μια παράσταση δωρεάν για τα φτωχά παιδιά? Τόσους σπόνσορες έχει κατα καιρούς.Γιατί απο την εκπομπή που είχε στο ΕΧΤRA το 2009 δεν έκανε ούτε μια αναφορά στα ορφανά? μια έκκληση για δωρεά, κάτι τελος πάντων? Η κυρία Μπάρμπα είναι ενα δημόσιο πρόσωπο (σέξυ ομολογουμένως, με 'πλούσια' χαρίσματα και 'φίλους', γιατί μένει πάντα μόνο στα λόγια?
Διαθέτειεναν ΔΗΘΕΝ τσαμπουκά, γιατί δεν βγήκε να πρωτοστατήσει μια φορά και να τα 'βάλει' με τους κρατικούς ιθύνοντες για τα παιδιά που υφίστανται ενδο οικογενειακή βία? να προστατέψει τα ανήλικα και την εκμετάλευσή τους απο τους ακαρδους γονείς τους? Γιατί δεν βγήκε μια φορά να μιλήσει και να πεί οτι ο χώρος του μοντελιγκ απο όπου ξεκίνησε, δεν είναι ολο λάμψη, αλλά σαπίλα και διαφθορά με λίγες μόνο εξαιρέσεις? Να σταματήσει τις αμυαλες μητέρες που στέλνουν τα κορίτσια τους στο στόμα του λύκου? Να αναφέρει ευθαρσώς οτι το μοντελιγκ είναι κατ'εξοχήν ο 'προθάλαμος' της πορνείας και των ναρκωτικών? Να παραδειγματίσει με την προσωπική της εμπειρία? Δεν είναι καιρός να αρχίσει επιτέλους να μιλάει με νόημα και να κόψει τις μπουρδολογίες χάριν τηλεθέασης και δημοσιότητας? Να αρχίσει να γίνεται λίγο χρήσιμη πριν αρχίσει να φλερτάρει με την πολιτική? Δυστυχώς σαν ηθοποιός απέτυχε στο να δώσει ενα καλό κοινωνικό πρώτυπο, ενα ηθικό μοντέλο (το αντίθετο) πώς να την εμπιστευτούμε σε εναν ρόλο που απο την φύση του μας κάνει δύσπιστους? Η ίδια άλλωστε δεν μας έχει αφήσει περιθώρια για την ηθική της ακεραιότητα και τις καλοκάγαθες της προθέσεις. Την εχουμε μάθει πια καλά και οσοι την βοήθησαν αρχικά την εκαψαν στον ιδιο ρόλο, της σεξυ, μοιραίας, χύμα, χυμώδους, αρσενικοθήλυκης περσόνας, που δεν διστάζει και δεν κολλάει σε τίποτα. Ακριβώς διότι στερείται ποιότητας, της ποιότητας που προσδίδουν οι αξίες, η γνώση, οι αρχές, η σεμνότητα (ειδικά αν είσαι γυναίκα), το μέτρο, το ήθος. Η κυρία Μπάρμπα δεν διαθέτει τίποτα απο αυτά τα συστατικά πέραν απο την υπέρμετρη της φιλοδοξία και εγωπαθή φιλαρέσκεια να μας απασχολεί με τα προσωπικά της καπρίτσια σαν ενα 18χρονο, κι ας είναι 47 ετών πια! Εχουν οι φύλακες ομως γνώση και ετσι ο πρόεδρος την άφησε εξω απο τα κέντρα ελέγχου και εξουσίας. Πιο σεμνά Βανούλα!

Related Posts with Thumbnails