Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Σουτάρισε τον ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ο χέρι χέρις


Παρά τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις περί υποψηφιότητας του χρυσαυγίτη Ζαφειρόπουλου στην Αχαΐα, ο καρατζαφύρερ κάτω από την πίεση που εδέχθη από τον συνυποψήφιο του τον λεγόμενο και φρουτάκια της Πάτρας αναγκάστηκε να τον «ακυρώσει» ,αφού έβλεπε ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο νομό ένας πρώην πασοκτζής που το παίζει όψιμος πατριώτης ,και μια «σημαία» του σκληρού πατριωτικού χώρου. υπήρχε κίνδυνος απώλειας της πρώτης θέσης που έχει τάξει στο φρουτάκι. Έξαλλου τον έχει διορίσει και υπάλληλο στην βουλή κοντά του. Έτσι λόγω της νέας τάξις πραγμάτων στον ΛΑΟΣ ,δηλαδή ολίγον λάιτ και ολίγον celebrities «ακυρώθηκε» ο σκληρότερος. Tι θα κάνει ο βιαστικός για λιβάνισμα του πρόεδρου Ζαφειρόπουλος; Tώρα που έγινε ρόμπα ποιος δίνει σημασία στα λεγόμενα του. Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί, διότι υπάρχουν καταγγελίες πως αφου πήρε το χρίσμα έκανε λογοκρισία στα κείμενα που του έστελναν στην φυλλάδα του και αφορούσαν τον ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να φανεί καλό παιδί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζαφειρόπουλος δεν κόπηκε επειδή πίεζαν οι αριστεροί
κόπηκε επειδή καβάλησε το καλάμι και πίστεψε πως μπορεί να ηγηθεί της εθνικιστικής πτέρυγας στο κόμμα
το ίδιο είχε κάνει και στην Χρυσή Αυγή και τα μάζεψε νύχτα
Τελευταίο του ατόπημα ήταν η ευθεία επίθεση και απαξίωση των Μετωπικών (Μέτωπο Βορίδη)
εδώ είναι η δεκάδα που τον έκοψε παμψηφεί
http://www.laos.gr/laos.asp?epilogi=%27 ... &page=laos


την ιδια στιγμή ο Γεωργιάδης λέει πως ο Ζαφειρόπουλος παραιτήθηκε και ο Ζαφειρόπουλος λέει πως δεν του κοινοποιήθηκε τίποτα
http://www.elkosmos.gr/index.php?option ... Itemid=281

Ο/Η Άδωνις Γεωργιάδης λέει:
13/09/2009, 18:41

Στην χθεσινή πολύωρη σύσκεψι του Εκτελεστικού μας γραφείου και αφού συνεκτιμήθηκαν όλα τα δεδομένα και αφού διβάστηκε επιστολή του κ. Ζαφειρόπουλου για τα πρόσφατα γεγονότα, όχι ο Πρόεδρος, όπως πάλι κάποιοι ευκόλως έσπευσαν να κατηγορήσουν, αλλά κατ'ουσίαν με ομόφωνη απόφασι (υπήρχαν μόνον δύο λευκές ψήφοι), αποφασίστηκε να γίνη αποδεκτή η επιστολή παραιτήσεως του κ. Ζαφειρόπουλου από την υποψηφιότητά του στην Πάτρα. Θα πρέπη να ξέρετε ότι πάνω από τα πρόσωπα είναι το κόμμα και οι συλλογική προσπάθεια που πρέπει να διαφυλαχθή ως Κόρην Οφθαλμού. Η προσωπική μου άποψι για τον κ. Δημήτρη Ζαφειρόπουλο είναι ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά αξιόλογο άτομο, αλλά πολιτικά μιλώντας και με δεδομένο τον όγκο της επιθέσεως που θα δεχόταν το κόμμα (και είχε ήδη ξεκινήσει να δέχεται), γι'αυτήν την υποψηφιότητα, νομίζω ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη πολιτική λύσις.

O Ζαφειρόπουλος λέει

Ο προεκλογικός αγώνας ξεκίνησε δυναμικά, ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος μάλιστα νοίκιασε γραφείο στην κεντρική πλατεία των Πατρών, Γεωργίου Α΄, εξέδωσε ενημερωτικά φυλλάδια και γενικότερα προεκλογικό υλικό, τα οποία από το βράδυ της περασμένης παρασκευής μοιράζονται από και σε φίλους του κόμματος.
Σήμερα το πρωί, της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου, σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την συγκεκριμένη υποψηφιότητα, είπε ότι ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος.
Μια διατύπωση η οποία μας άφησε έκπληκτους, καθώς ουδέν το σχετικό μας έχει κοινοποιηθεί. Ελπίζουμε ο κ. Καρατζαφέρης να εξηγήσει στα στελέχη του κόμματός του και στην αχαϊκή κοινωνία το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Related Posts with Thumbnails