Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Οικογενειοκρατία και στον ΛΑ.Ο.Σ



Η κυρία ΒΟΡΙΔΗ στο κόλπο της εξουσίας;


Στην Λακωνία θα είναι υποψήφια με τον ΛΑ.Ο.Σ. η σύζυγος του βουλευτή Μάκη Βορίδη. Ο λόγος για την παιδίατρο Δανάη Μιχελάκου, η οποία έχει ήδη αποδεχτεί την πρόταση που της έγινε από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη. Η κυρία Μιχελάκου προέρχεται από μια έντονα πολιτικοποιημένη οικογένεια της Μάνης,


Ο Μακούλης «εξαργύρωσε την σιωπή» του για τον ΧΑΡΙΤΟ


Και η κυρία Μανωλίδου στο «πολιτικό παιχνίδι ;»


Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι αντιδράσεις από την πρόταση που έκανε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης στον μάνατζερ, Ηλία Ψινάκη για να κατεβεί υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ στη Β’ Αθήνας και μια νέα υποψηφιότητα έχει ξεσηκώσει τα στελέχη του. Από το μεσημέρι διαρρέεται από στελέχη που είναι κοντά στον Πρόεδρο ότι υποψήφια με το ΛΑ.Ο.Σ στη Θεσσαλονίκη θα είναι η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη κ. Ευγενία Μανωλίδου. Ναι, καλά ακούσατε, μετά το «κόψιμό» της από την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ η κυρία Μανωλίδου είναι έτοιμη να ριχθεί στην «μάχη» των εκλογών και ήδη οι αντιδράσεις στελεχών του κόμματος είναι έντονες. «Δεν είναι δυνατόν να μαζεύει ότι κάτσει» σχολίαζαν στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ, και…….

Δάσκαλε που δίδασκες . Τι θα πεις τώρα για την οικογενειοκρατία; Εσείς καλά-καλά δεν μπήκατε στην πολιτική και θα βάλετε όχι μόνο τις γυναίκες σας αλλά και τις γκόμενες σας ( εάν δεν τις έχετε βάλει? )


Στην Λακωνία θα είναι υποψήφια με τον ΛΑ.Ο.Σ. η σύζυγος του βουλευτή Μάκη Βορίδη. Ο λόγος για την παιδίατρο Δανάη Μιχελάκου, η οποία έχει ήδη αποδεχτεί την πρόταση που της έγινε από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη. Η κυρία Μιχελάκου προέρχεται από μια έντονα πολιτικοποιημένη οικογένεια της Μάνης, η οποία μάλιστα διαθέτει ισχυρά ερείσματα στον σκληρό πυρήνα των δεξιών ψηφοφόρων. Πέραν όμως της όποιας επιρροής διαθέτει η ίδια στην περιοχή της Λακωνίας, αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο σύζυγός της Μάκης Βορίδης, διατηρεί μεγάλη εκλογική πελατεία στην δεξιά Μάνη, από την περίοδο που ήταν αρχηγός του «Ελληνικού Μετώπου». Για την ιστορία και μόνον αξίζει να αναφερθεί η στενή φιλική σχέση που έχει η οικογένεια Βορίδη με τον δικηγόρο Τάκη Μιχαλόλια, ο οποίος επηρεάζει ένα σημαντικό κομμάτι του δεξιού εκλογικού σώματος στο νομό. Στην περίπτωση που θα εκλεγεί η κυρία Μιχελάκου, θα βρεθούμε μπροστά σε ένα νέο για τα κοινοβουλευτικά χρονικά φαινόμενο. Ένα ζευγάρι θα κάθεται στα έδρανα της Βουλής.
Και η κυρία Μανωλίδου στο «κόλπο»
Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι αντιδράσεις από την πρόταση που έκανε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης στον μάνατζερ, Ηλία Ψινάκη για να κατεβεί υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ στη Β’ Αθήνας και μια νέα υποψηφιότητα έχει ξεσηκώσει τα στελέχη του. Από το μεσημέρι διαρρέεται από στελέχη που είναι κοντά στον Πρόεδρο ότι υποψήφια με το ΛΑ.Ο.Σ στη Θεσσαλονίκη θα είναι η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη κ. Ευγενία Μανωλίδου. Ναι, καλά ακούσατε, μετά το «κόψιμό» της από την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ η κυρία Μανωλίδου είναι έτοιμη να ριχθεί στην «μάχη» των εκλογών και ήδη οι αντιδράσεις στελεχών του κόμματος είναι έντονες.
«Δεν είναι δυνατόν να μαζεύει ό,τι κάτσει» σχολίαζαν στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ και μάλιστα τόνιζαν ότι το παιχνίδι που παρουσίαζε πέρυσι η κ. Μανωλίδου εξευτέλιζε οικογένειες για μερικά ευρώ. Όπως όλοι θυμόμαστε, η κ. Μανωλίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το ριάλιτι παιγνίδι «Η Στιγμή της Αλήθειας» όπου είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους τηλεθεατές και κριτικούς της τηλεόρασης με αποτέλεσμα το οριστικό κόψιμό του από το ΕΣΡ.
Όλα αυτά είχαν από τότε ξεσηκώσει μερίδα οπαδών του ΛΑ.Ο.Σ που έλεγαν ότι δεν είναι δυνατόν η σύντροφος (ακόμα δεν είχε παντρευτεί ο Άδωνις την Μανωλίδου) ενός βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ να παρουσιάζει αυτό το τηλεοπτικό «σκουπίδι» όπως έλεγαν. Δεκάδες οπαδοί του κόμματος είχαν στείλει επιστολές, τόσο στο βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη, όσο και στον Πρόεδρο του κόμματος, επιστολές διαμαρτυρίας και ζητούσαν την παρέμβασή του ώστε να μην παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου το συγκεκριμένο ριάλιτι παιχνίδι.
Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των επεισοδίων, την λύση έδωσε το ΕΣΡ το οποίο παίρνοντας για πρώτη φορά μια τέτοια απόφαση απαγόρεψε την προβολή της συγκεκριμένης εκπομπής!!! Έτσι τα πράγματα ηρέμησαν και να που τώρα λίγες μέρες μετά την πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη στον Ηλία Ψινάκη και τις αντιδράσεις που πρώτη η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας, νέες αντιδράσεις έχουμε για την επιλογή της Ευγενίας Μανωλίδου.
Πηγές ΕΔΩ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή διάβασα σε κάποια ιστολόγια διάφορα περί καθόδου της συζύγου μου Ευγενίας στον πολιτικό στίβο, σας δηλώνω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, ότι δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Είναι αντίθετο στις πολιτικές αρχές μας.
Φιλικά
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Υπ.Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Β`ΑΘΗΝΩΝ

Όσα διαδίδονται περί καθόδου της συζύγου μου στην πολιτική, ανάγονται στη σφαίρα της φαντασίας.
Φιλικά
ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ
Υπ.Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ. ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ

Related Posts with Thumbnails