Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και τα λαμόγια του ΣΚΑΪ


«Το ΚΚΕ είναι κόμμα που δεν σέβεται τη νομιμότητα, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μεταδοθεί ξανά ανακοίνωση του Κόμματος».

Μπάμπης Παπαδημητρίου, διευθυντής του ΣΚΑΪ.

«Η κ. Παπαρήγα τουλάχιστον πρέπει να καταλάβει ότι εφόσον νομιμοφρόνως ζει μέσα στο σύστημα της δικής μας αστικής Δημοκρατίας, είναι υποχρεωμένη να σέβεται τη δημοκρατική νομιμότητα και να μην προχωρεί σε ακραίες εκδηλώσεις".

Κων/νος Μητσοτάκης

Δεν μας λες ρε εργολαβοδούλε; O Αλαφούζος πότε σεβάστηκε την νομιμότητα; Τότε που δύο πετρελαιοφόρα του το «Ενάλιος Αίθρα» και "Ασπρονήσι" συνελήφθησαν έξω από τα Κύθηρα για λαθρεμπόριο πετρελαίου, αλλά… αθωώθηκε ? η όταν διέπραξε τρομερές απάτες στη Ρουμανία, όπου τους «έφαγε» όλο τον εμπορικό στόλο. η όταν λάδωνε τον αρχιερέα της διαπλοκής τον αποστατο-Μητσοτάκη, κατά την δήλωση της Καίτης Χατζηβασιλείου ήταν η επί 28 έτη γραμματέας του κ. Αρ. Αλαφούζου, Άντε τώρα γιατί ώρα σας είναι. Η επικυριαρχία του ως «εργολάβος» ξεκινά από το Μοντ παρνές, και την κατασκευή της πρώτης πλατείας ομονοίας ψεμματα;

Δεν ξέρεις ότι οι συχνότητες δεν είναι ιδιοκτησία σας, αλλά δημόσιο αγαθό; Λόγω του ξευτίλα Γιωργάκη τις κάνατε και κτήμα σας;

Εμείς ούτε κουμουνιστές είμαστε ούτε και τους πολυγουστάρουμε αλλά στην δημοκρατία που επικαλείστε εσείς οι αρχικλεφταράδες όλοι χωράνε εκτος του …Κ.Κ.Ε ; .

Πηγές Εδώ και Εδώ και Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails