Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Τραβάνε στο ΛΑΟΣ τα μαλλιά τους με τον βουλευτή τους τον αστράτευτο Αϊβαλιώτη


Στην Βουλή ο Αϊβαλιώτης ζητά τα ρέστα από τους φυγόστρατους, τους λουφαδόρους των στρατ. μονάδων και τους δημόσιους υπάλληλους που δεν στελεχώνουν τα Νοσοκομεία!!! Διαστάσεις ψυχολογικού φαινόμενου παίρνει η περίπτωση Αϊβαλιώτη μέσα στο ΛΑΟΣ. Ο σεσημασμένος βουλευτής που έχει κάνει καριέρα στην λαμογιά, επιστρέφει δριμύτερος στην Βουλή για ελέγξει με ερωτήσεις του τους λουφαδόρους στο Στρατό και στις Δημόσιες υπηρεσίες.

Με επίσημα κείμενα που θα διασκέδαζαν τον κάθε πολίτη, ο Αϊβαλιώτης ρωτά τα υπουργεία Υγείας και Εθνικής Άμυνας στις 14/4/10 και ζητά και τα ρέστα για υποθέσεις - σκάνδαλα που ο ίδιος πρωταγωνίστησε το 2007! Πιστεύοντας προφανώς ότι όλοι ξέχασαν τις πλαστογραφίες και τις λαμογιές που ο ίδιος έκανε για να αποφύγει τις υποχρεώσεις του ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη, ζητώντας να μάθει ποιοι και πόσοι λουφάρουν!!! Συγκεκριμένα:

1. Με την ερώτηση του με αριθμό 8737 στις 14 Απριλίου ο Αϊβαλιώτης ζήτησε να μάθει από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για «κληρωτούς που εξαφανίστηκαν από τις μονάδες τους» (δηλαδή για λουφαδόρους). Μάλλον ξέχασε ότι με διαδοχικές άδειες μαϊμού («Μικρής Διάρκειας») κατάφερε να υπηρετήσει τελικά 2-3 μέρες μόνο από το «βαρύ φορτίο» των συνολικά 45 ημερών που του χάρισε ο Μειμαράκης. Και τώρα θέλει ο αστράτευτος να μάθει πως οι «κληρωτοί εξαφανίστηκαν από τις μονάδες τους». Τέτοιο θράσος!!!

2. Με την ερώτηση του με αριθμό 8750 στις 14 Απριλίου ο Αϊβαλιώτης ζήτησε επίσης να μάθει από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για «ανυπότακτους και φυγόστρατους», δηλαδή και πάλι για τον εαυτό του!!! Μάλλον πάλι ξέχασε ότι για 15 χρόνια ο ίδιος ο Αϊβαλιώτης διατέλεσε διαδοχικά ανυπότακτος και φυγόστρατος χρησιμοποιώντας ψευτόχαρτα στο Βέλγιο και αλλού. Δήλωνε παντού δήθεν «Ευρωυπάλληλος» (υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) για να καταφέρει να μην υπηρετήσει στο στρατό. Όταν ανακαλύφθηκε η απάτη και έγινε επίσημα φυγόστρατος έβαλε μπροστά την Βουλή για να αποφύγει όχι μόνο την «βαριά θητεία» των 9 μηνών αλλά και για να μην παραπεμφθεί για το ποινικό αδίκημα της πλαστογραφίας που έκανε!!! Και τώρα ρωτά ο «πατριώτης» αυτός βουλευτής πως γίνεται να υπάρχουν τόσοι φυγόστρατοι και γιατί δεν τους κυνηγά το κράτος!!! Ανησυχεί το λαμόγιο προφανώς για την υποστελέχωση των μονάδων!

3. Με την ερώτηση του τέλος με αριθμό 8752 στις 14 Απριλίου ο Αϊβαλιώτης ζήτησε να μάθει από το Υπουργείο Υγείας γιατί δεν υπάρχουν υπάλληλοι στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής. Εδώ το θράσος 1000 πιθήκων γίνεται μοναδικό. Ο αξεπέραστος Αϊβαλιώτης που διορίστηκε υπάλληλος το 2004 στο Αττικό Νοσοκομείο και λούφαρε με την ανοχή και κάλυψη της Ν.Δ εισπράττοντας μισθούς ως εξαφανισμένος στο Βέλγιο, έρχεται σήμερα και ρωτά για την «ανεπαρκή στελέχωση των νοσοκομείων της Αττικής»!!! Γιατί δεν ρώτησε τον Υπουργό Κακλαμάνη που τον κάλυπτε τότε και τον Καρατζαφέρη που τον «φιλοξενούσε» στο Βέλγιο, για το πώς γίνονται αυτές οι δουλειές?

Το πιο αστείο (κωμικοτραγικό μάλλον) είναι ότι περιέφερε αυτές τις «ερωτήσεις» και σε άλλους βουλευτές του ΛΑΟΣ για να συνυπογράψουν τις «καταγγελίες» του αυτές ο αγανακτισμένος Αϊβαλιώτης. Κάποιοι δυστυχώς υπέγραψαν και κάποιοι άλλοι γέλασαν με το μοναδικό ψυχολογικό φαινόμενο που λέγεται Αϊβαλιώτης. Οι πολίτες όμως που δεν είμαστε βουλευτές του ΛΑΟΣ δεν γελάμε, ούτε χαιρόμαστε με αυτό το κατάντημα.

Ixnos: δείτε παρακάτω

Είχαμε αναφερθεί για την βίλλα που στεγάζει «διπλωμάτη» εχθρικής χώρας στο Βέλγιο ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ( καρατζαφέρης) . λέγοντας ότι Οι «φίλοι» του Αϊβαλιώτη στο ΛΑΟΣ μιλούν ανήσυχα για τον περίεργο «διπλωμάτη», κάτοικο της Βίλλας της οδού Kwakkelstraat 5 στο Vilvoorde. Αιτία είναι η χώρα που εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος διπλωμάτης στο Βέλγιο, χώρα εχθρική για την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ», που δήθεν πονά τόσο πολύ ο Καρατζαφέρης. Απάντηση δεν δόθηκε όμως καμία, και έτσι επανερχόμαστε στο θέμα ελπίζοντας ότι θα πάρουμε απάντηση από τον πολιτικό (αστράτευτο) τυχοδιώκτη.

Δείτε και εδώ Κώστας Aϊβαλιώτης η Κώστας Κυδωνιάτης;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails