Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Έχασε τον «έλεγχο» στην ΟΝΝΕΔ, ο ΣΑΜΑΡΑΣ;


Τα αποτελέσματα της εφορευτικής επιτροπής
ΣΕ 169 ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΛ. 81,64 %
ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ
32.891 76,24 %
ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: 16.878 - 52,33%
ΧΑΤΖΗΣ: 15.378,-47,67 %
Η ομάδα του Χατζή είναι προφανές πως δεν αποδέχεται το αποτέλεσμα... και κάνει λόγο για νοθεία σε μια σειρά από τμήματα (Ακροπόλ, που ψηφίζει η Πάντειος, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη κτλ..) που αντιστοιχούν σε 2.500 ψήφους...
Μαθαίνουμε πως γίνονται προσπάθειες για να αποδεχτεί το αποτέλεσμα για να μην έχουμε άλλα...διοτι ενα μεγάλο μέρος των υποστηρικτών του Ανδρέα Παπαμιμίκου φαίνεται πως έχουν κάνει "κατάληψη" στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στη Λυκούργου και όπως δηλώνουν δε θα φύγουν από εκεί αν δε βγουν τα τελικά αποτελέσματα.
Για να μην ξεχνιόμαστε τούτες τις ώρες, αξίζει να επισημάνουμε ορισμένες λεπτομέρειες, πριν ανακοινωθεί και επίσημα το αποτέλεσμα των εκλογών για τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ. Τα περισσότερα από τα πρωτοπαλίκαρα της Μπακογιάννη στην νεολαία, στήριξαν τον κολλητό του Μαρκόπουλου Κώστα Χατζή. Ο λόγος για τους Λεωνίδα Δραγουμάνο, Παναγιώτη Λιβανό και Γιάννη Αργκή. Την ίδια «γραμμή» ακολουθούν οι εκλεκτοί του Άρη (που ως γνωστόν στήριξε την Μπακογιάννη) Γιώργος Καραγιάννης, Ανδρέας Τσόκος και Σταύρος Παπαντωνίου. Αυτά γιατί ενιότε οι νίκες έχουν πολλούς πατεράδες. Δεν είναι όμως λίγοι εκείνοι που χρεώνουν την Ντόρα στον υποψήφιο πρόεδρο Ανδρέα Παπαμιμίκο. Ένα πρόσωπο που δεν κινήθηκε ποτέ ούτε περιφερειακά στο σύστημα της Ντόρας. Σε δύο στρατόπεδα φαίνεται ότι έχουν χωριστεί οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ. Ο Μιχαλολιάκος και ο Μαρκόπουλος στηρίζουν την υποψηφιότητα του Χατζή και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου της Ν.Δ. Κώστας Αρβανιτόπουλος με τον Δημήτρη Σταμάτη, υποστηρίζουν τον Ανδρέα Παπαμιμίκο. Αρβανιτόπουλος και Σταμάτης είχαν εισηγηθεί από την αρχή στον Σαμαρά να μην παρασυρθεί και να κρατήσει ίσες αποστάσεις από τους υποψήφιους καταφέρνοντας έτσι να τον προφυλάξουν από τα ... χειρότερα, τώρα που ο Παπαμιμίκος έχει πάρει μεγάλη διαφορά από τον Χατζή. Εξάλλου καταρρέουν και οι φήμες περί δήθεν σχέσεων του Παπαμιμίκου με το στρατόπεδο της Ντόρας αφού συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, καθώς στελέχη της Μπακογιάννη όπως ο Λεωνίδας Δραγουμάνος και ο Σπύρος Παπαντωνίου έδωσαν αγώνα υπέρ του Χατζή.

Δηλαδή έχουμε μια ερμαφρόδιτη κατάσταση, όλοι εναντίον όλων, και όλοι υπέρ όλων .

Χέσε μέσα Πολυχρόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails