Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Παγκόσμια…. αναταραχή από τις αντισιωνιστικές δηλώσεις του Σεραφείμ


Όλο το εβραϊκό σύστημα ξεσκίστηκε στις δηλώσεις κατά του Σεραφείμ. Ακόμα και η φιλοσιωνίστρια ΜΠΑΚΟΓΙΆΝΝΗ πήρε τον λόγο. Είναι δε τόσο θρασύτατη που ζητεί να ασκηθεί και ποινική δίωξη. Άντε ρε γ@μηθήτε ομαδικώς όλοι που χεστήκατε επάνω σας, διότι τόλμησε να θίξει τους κολοεβραίους. Και ποια είσαι εσύ μωρή πολιτική παλιοκαριόλα, που θα μας πεις ποιόν θα γουστάρουμε; Eλευθερία δεν έχουμε;

Έκκληση στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να επιληφθεί αμέσως του θέματος που προέκυψε με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ έκανε την Παρασκευή η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. «Με κατάπληξη πληροφορήθηκα τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ -οι οποίες ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ΜΜΕ- ο οποίος απέδωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τη δεινή οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας σε εβραϊκή συνομωσία», αναφέρει η κ. Μπακογιάννη.

Τέλος η κ. Μπακογιάννη τονίζει ότι «με τις δηλώσεις του ο Πειραιώς Σεραφείμ, αγνοώντας επί πλέον και το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συνδέεται άμεσα με το κράτος, παρέβη και τον ποινικό νόμο της Ελλάδας, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά, όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη. Αλλά επ’ αυτού αρμόδια να αποφανθεί είναι η ελληνική Δικαιοσύνη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails