Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας . Χρυσαυγήτες οι δυο νεκροί .




Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο ένας είναι γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ και ο άλλος μέλος της, όπως και ο βαριάς τραυματίας. Δύο άτομα που επέβαιναν σε μία μοτοσικλέτα φορώντας κράνη, πέρασαν μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Ηρακλείου 436 και άρχισαν να πυροβολούν με καλασνικοφ .
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο επιβαίνοντες πυροβόλησαν τουλάχιστον 4 φορές με στόχο την είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής, και στα άτομα όπου εκείνη την ώρα υπήρχαν έξω από τα γραφεία.Οι νεκροί χρυσαυγήτες είναι  20 και 23 χρονών έχουν πέσει νεκροί από εν ψυχρώ πυροβολισμούς στο Ν. Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Ηρακλείου. Ο τρίτος  είναι......
βαριά τραυματισμένος και διακομίζεται αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο "Γεννηματάς".
Δράστες ήταν δυο επιβαίνοντες σε μηχανή, οι οποίοι κατέβηκαν και πυροβόλησαν και εξ επαφής τους τρεις νέους. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.




Δηλώσεις για το επεισόδιο έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι τα θύματα ήταν μέλη του κόμματος. Ο κ. Κασιδιάρης έκανε λόγο για «άριστα σχεδιασμένο χτύπημα και κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία της χώρας, επειδή δεν παρείχε προστασία στα γραφεία, ενώ είναι γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή είναι στόχος τρομοκρατών».



Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων, εκεί βρίσκεται και η σύζυγος του αρχηγού του κόμματος, Ουρανία Μιχαλολιάκου.
Για στοχευμένο χτύπημα έκανε λόγο ο βουλευτής της ΧΑ, Νίκος Μίχος, έξω από το σημείο του εγκλήματος στο Νέο Ηράκλειο.
Αυτή την ώρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής  βρίσκονται τρεις κλούβες των ΜΑΤ με ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς νωρίτερα στο σημείο επικράτησε ένταση.



Φανερά αγανακτισμένος και συντετριμμένος από την στυγνή δολοφονία των 2 μελών της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Παναγιώταρος έκανε πριν από λίγο δηλώσεις εναντίον του Υπουργού Δημοσίας Τάξης Νίκου Δένδια και της δικομματικής κυβέρνησης για το κλίμα που δημιούργησαν που υποστηρίζει ότι οδήγησε στην αποψινή αποτρόπαια πράξη.

Έκανε λόγο για τεχνητή πόλωση που οδηγεί σε εμφύλιο σπαραγμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails