Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Καλά..μετά από τόσο καιρό δεν έμαθες… μπουζούκι, και παρέμεινες ..μπαγλαμάς ;




Ο γνωστός καραμανλικός μαλάκας Ο Στυλιανίδης που γλεντουσε στά μπουζούκια μαζί με τον με τον Ζώη και την…φραουλίτσα  Ράπτη την νύχτα του μακελειού με τον Γρηγορόπουλο, μία μέρα πριν την ψηφοφορία στην Βουλή για την πρόταση μομφής του Τσίπρα, βάζει μπουρλότο στη Συγγρού και δίνει το χρίσμα για το Δήμο της Αθήνας στην ..Γνωστή …λυποθυμίστρια  Γιάννα Αγγελοπούλου! Ο Στυλιανίδης που έκανε χλιδάτη ζωή στο Παρίσι και …αλλού ... κατά κάποιο τρόπο "προανήγγειλε" την κίνηση Τσίπρα επενδύει στο κοντινό μέλλον και στο σενάριο που θέλει την χώρα να βρίσκεται στη δραχμή σε σύνδεση με το δολάριο με κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας στην οποία θα συμμετέχει και ο Καραμανλής.

Πρόταση λοιπόν να μη δώσει χρίσματα η ΝΔ στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, διατυπώνει  μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ενώ τάσσεται υπέρ της στήριξης της Γιάννας Αγγελοπούλου, από τη ΝΔ, για τον δήμο Αθηναίων.
«Η πρωτεύουσα σήμερα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την ανθρωπιά και τη διεθνή ακτινοβολία, που διέθετε κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό μπορεί να της το ξαναπροσφέρει μόνο μια ισχυρή προσωπικότητα, που δοκιμάστηκε με επιτυχία και απέδειξε την αποτελεσματικότητά της, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails