Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Στους… όρχεις μας. Και που τα βρήκε ρε τα ..τοξικά υπνωτικά χάπια;




Εδώ πεθαίνουν αθώα παιδάκια και θα στενοχωρηθούμε για την… φαγάνα ..Βίκυ. Με τα αξεσουάρ της θα ταΐζαμε 100 παιδιά για ένα μήνα.

Απόπειρα αυτοκτονίας, λαμβάνοντας μεγάλο αριθμό τοξικών υπνωτικών χαπιών, έκανε η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κούγια.
Ακολουθεί μέρος της ανακοίνωσης..
"Απόπειρα αυτοκτονίας, λαμβάνοντας μεγάλο αριθμό τοξικών υπνωτικών χαπιών, έκανε η εντολέας του γραφείου μας και σύζυγος του πρώην αντιπροέδρου των κυβερνήσεων  ΠΑΣΟΚ  Άκη Τσοχατζόπουλου, Βασιλική Τσοχατζοπούλου.
Η κυρία Τσοχατζοπούλου, μόλις της ανακοινώθηκε ότι μεταφέρεται από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού στις γυναικείες φυλακές Θηβών, εισρόφησε μεγάλο αριθμό υπνωτικών χαπιών και αμέσως μετά, με επιμέλεια του ιατρείου των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού και από εκεί στο Θριάσειο νοσοκομείο, όπου εισήχθη για νοσηλεία μετά την παροχή κατεπειγουσών ιατρικών υπηρεσιών.
Όπως είναι γνωστό, η κυρία Τσοχατζοπούλου νοσηλεύτηκε για μακρό χρονικό διάστημα και μέχρι πριν μια εβδομάδα στο Δημόσιο Ψυχιατρείο ΔΑΦΝΙ, ως πάσχουσα από βαριά κατάθλιψη με αυτοκτονικό σύνδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails