Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ρε Καρατζαφερη θα μας κάνεις να ..πεθάνουμε στα.. γέλια.





Είχαμε γράψει  Δημιούργησε πρόσφατα  μια ύποπτη κίνηση  με την ονομασία “Ενωση Εθνικιστων Κρητης”  ως μη κερδοσκοπικός σύλλογος, όπου και άνοιξε γραφεία στα Χανιά αφού πήρε μαζί της κι ένα μέρος από διαγραμμένους  χρυσαυγίτες κι άλλους κατατρεγμένους από το Λά.Ο.Σ. και μερικούς πολιτικά άστεγους αλλά με πολιτικές φιλοδοξίες (στην ουσία απολιτίκ άτομα) και στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στους λοιπούς νομούς της Κρήτης. Στο Ηράκλειο όμως που έριξε κυρίως το βάρος για το άνοιγμα γραφείων και την συσπείρωση των δυσαρεστημένων εθνικιστών έφαγε γερή πόρτα  το πρωτοπαλίκαρο της εν λόγω  “Ένωσης Εθνικιστών” και στην ουσία πρακτορίσκος του Καρατζατούμπα!!!  Κι έτσι βλέποντας ότι το σχέδιο εξάπλωσης κι επαναλειτουργίας γραφείων του Λά.ο.ς με την ψευδεπίγραφη ταμπέλα “Ένωση Εθνικιστών Κρήτης” στην μεγαλόνησο δεν τελεσφόρησε. Κι έτσι ο πρακτορίσκος του Καρατζατούμπα (πρόσφατα διαγραφείς απ’ το κόμμα της Χ.Α.)   και ιδρυτής της εν λόγω “Ενωσης…”  Στέλιος Βλαμάκης αποφάσισε εντελώς ξαφνικά, ανεξήγητα  και ύποπτα την Παρασκευή 25 του Οκτώβρη να δημοσιοποιήσει την προσχώρησή και ένταξή του στις τάξεις και τις αγκάλες του Λά.Ο.Σ με επίσημη ανακοίνωση. Εμείς για το άθλιο αυτό μόρφωμα  της πολιτικής σκηνής του τόπου μας – τον Λά.Ο.Σ-  αλλά και για τον ιδρυτή του έχουμε εκφραστεί με δεκάδες δημοσιεύματα κατά καιρούς και γνώμη δεν αλλάζουμε όσες όμορφες και παρθενικές προβιές και να φορέσει ο αρχηγός του τον οποίον αρκετοί από εμάς τον γνωρίσαμε και τον  διακρίνουμε σαν την “κάλπικη δεκάρα” !!!
Που το θυμηθήκαμε;
Διαβάζοντας νέα ανακοίνωση όπου αναφέρετε ότι …
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ & ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΝΙΘΑΚΗΣ, ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.. Ο κος ΚΝΙΘΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΙΣΤΗ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Ε. ΧΑΝΙΩΝ, κ. ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ.

Η όλη υπόθεση θυμίζει μαύρη κωμωδία. O Κωνσταντίνος Κνιθακης μετά το Πασοκ, τον Τσοβόλα  διαφόρους ομίλους προβληματισμού, ρόταρυ κ.α ήταν και είναι συναγωνιστής του γνωστού Βλαμάκη στην  Ένωση Εθνικιστών Κρήτης  την οποία δημιούργησε ο διωγμένος ως ..σκληρός από την χρυσή αυγή Βλαμάκης ως δουλειά να'χουμε, και ο οποίος τον πήρε μαζί του στο νέο ..μετερίζι.
Στην νέα νομαρχιακή επιτροπή έχουν εισέρθει εκτός από έναν άσχετο και αγράμματο πρόεδρο, ( Για να καταλάβετε πόσο τέρας εξυπνάδας  είναι, του είπαν ότι έχει δικαίωμα στο συνέδριο να βάλει ..πέντε σταυρούς και τους έβαλε όλους στο..ίδιο όνομα). όλη η συμμορία του ΠΡΩΗΝ χρυσαυγίτη ΒΛΑΜΑΚΗ εξοβελίζοντας σε αγαστή πάντα συνεργασία- συνεννόηση με έναν …υποτιθέμενο περιφερειάρχη,   άτομα που είχαν κάποιο κύρος και σοβαρότητα , και οι οποίοι όπως αναφέρουν ντρέπονται για την κατάντια.
Εμείς δεν έχουμε να πούμε πολλά ,αντιθέτως χαιρόμαστε για την κατάντια του αποκόμματος.    

Δείτε το βίντεο και ίσως καταλάβετε τι εστι ..Κνιθάκης. .

Πάντως ο Χοντρός διαλαλεί ότι δεν είναι… ακραίος αλλά… μαζεύει όλους τους… ακραίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails