Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Aφού δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα ρε σαχλαμάρα Καμμένε, ποιόν κοροϊδεύεις; Τα μούτρα σου;




Ρεμάλια καθίστε καλά, μην βάλουμε τον Μητσοτάκη να σας… ακούσει.
Συνεδρίασε λέει σήμερα με διευρυμένη σύνθεση η ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ξέρετε τι σημαίνει «διευρυμένη σύνθεση»;
Mαζεύουμε τους «χαζούς», και βάζει και ο Πρόεδρος μερικούς χειροκροτητές της αρεσκείας του, για να μην κάτσει καμιά …στραβή..
Στην διάρκεια της συνεδρίασης που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, όπως επισήμαναν στελέχη του κόμματος, συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τους συμμετέχοντες να παίρνουν άπαντες τον λόγο και να εκφράζουν τις απόψεις τους.( Αφού είναι σίγουρο ότι θα συμφωνούν με αυτές του πρόεδρου)

Η ΚΟ του κόμματος, επίσης, ασχολήθηκε με την…( ανύπαρκτη) οργανωτική δομή και τα όργανα του κόμματος, και γενικότερα την οργανωτική του ανασυγκρότηση, ενόψει του Συνεδρίου των ΑΝΕΛ, ο προσανατολισμός για την διεξαγωγή του οποίου, έχει προσδιορισθεί για μετά το Πάσχα, χωρίς να έχει καθορισθεί η ακριβής ημερομηνία σύγκλησης του.
Σημειώνεται, τέλος, ότι ήδη έχει συγκροτηθεί η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου, η οποία έχει πραγματοποιήσει, μέχρι τώρα, δύο συνεδριάσεις...του στυλ… Καρατζαφέρη, Καθρέπτη καθρεφτάκι μου ποιος είναι ο ποιο ικανός; γιατί οι πολλοί από εκεί προέρχονται.
Τι βλακείες ανακοινώνετε. Αφού δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνο κάποιες πιτσιρίκες με ψηλοτάκουνα για μόστρα. Ούτε όργανα υπάρχουν, αλλά ούτε και κόμμα. Ο «πρόεδρος» και οι βολεμένοι παρατρεχάμενοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails