Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ιωάννη Ζαφειρόπουλο λένε το λαμόγιο του ΣΥΡΙΖΑ.




Την «ηθική» της αριστεράς την έχουν όλοι δει στο διάστημα της Μεταπολίτευσης, αφού είτε μιλήσουμε για το ΚΚΕ, είτε μιλήσουμε για τις διάφορες παραφυάδες του, όπως ο Σύριζα, η αριστερά έχει αποδείξει ότι υιοθετεί όλες τις ανήθικες πρακτικές της πασοκονουδούλας όταν της δοθεί η ευκαιρία.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και του Υποδιευθυντή της Εθνικής Τράπεζας και υποψηφίου του Σύριζα στην Αρκαδία, ο οποίος συνελήφθη εντός της τράπεζας χθες το μεσημέρι.
Ο Ιωάννης Ζαφειρόπουλος, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία, συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία ότι ζήτησε χρήματα για να προωθήσει γρήγορα τον φάκελο επιχειρηματία που είχε καταθέσει για επιδότηση από το ΕΣΠΑ.
Σημειωτέον ότι ο κ. Ζαφειρόπουλος είναι στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας από το 1984, εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας, κατέβηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία στις τελευταίες εκλογές και προέρχεται από τους Οικολόγους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς είχε ραντεβού στην κρεαταγορά με άλλο άτομο-επιχειρηματία- από το οποίο έλαβε τα χρήματα, τα οποία όμως είχε προσημειώσει ο επιχειρηματίας, και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το γραφείο του στην Εθνική Τράπεζα στη Αρκαδία.
Εκεί οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε συρτάρι στο γραφείο του τραπεζικού.
Η σύλληψη μέσα στο κτίριο της τράπεζας έγινε στις 15.30 και προκάλεσε αναστάτωση στους υπαλλήλους.

Τα χρήματα είχαν δοθεί για με υπόθεση χρηματοδότησης επιχείρησης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
Για αυτό ο σύριζα απορρόφησε όλο το ΕΣΠΑ. Όταν εμείς φωνάζαμε ότι το ΕΣΠΑ είναι η νέα μεγάλη ρεμούλα και έχει γεμίσει η χώρα με γραφεία «διεκπεραιωτικα» έναντι αδρής αμοιβής, …ΜΟΥΓΚΑ όλοι.



Νέα στοιχεία για το κύκλωμα, το οποίο ζητούσε μίζες,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails