Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Όταν έχεις τον Καμμένο υπουργό… μαλακίες θα ακούσεις.




Δηλαδή ρε κόπανε για εσωτερική κατανάλωση κάνει αυτές τις δηλώσεις ο Σουλτάνος; Θα πάρει το μισό Αιγαίο και εσύ θα λες ότι το έκανε για… «εσωτερική κατανάλωση». Με ηλίθιες και κατινίστικες  δηλώσεις καθώς και με ύπνο στα φυλάκια με τα φαντάρια , δεν κερδίζονται ούτε οι πόλεμοι, αλλά ούτε και οι εκλογές. Μόνο ….νταβραντισμένους γαμιάδες βρίσκεις.  
 Συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, επισκέφθηκε το Φυλάκιο Μολυβδοσκεπάστου και την Ιερά Μονή Μολυβδοσκεπάστου στην Ήπειρο. Από εδώ έκανε μια δήλωση στην οποία ανάμεσα στα άλλα ανέφερε και τα εξής:
-Από τη μία πλευρά έχουμε την Τουρκία που με συνεχείς δηλώσεις προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Η δική μας απάντηση δίνεται με βάση την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, το σεβασμό του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Αν ο κ. Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη συνθήκη της Λωζάνης, θα επιστρέψουμε στη συνθήκη των Σεβρών. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι οι συνεχείς απώλειες που έχουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, η πλήρης αποδυνάμωσή τους μετά το πραξικόπημα, οι συνεχείς ήττες που υπάρχουν στη Συρία, τους έχουν οδηγήσει σε ηλίθιες δηλώσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα αυτό που παρατηρήσαμε όλοι σήμερα το πρωί, γονυπετής ο κ. Ερντογάν να ζητά συγγνώμη από τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν για τις δηλώσεις που έκανε για τη Συρία. Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης να προκαλεί τη διεθνή κοινή γνώμη, τη Συμμαχία, αλλά και την Ελλάδα.
Και αυτό αφορά, όχι μόνο την Τουρκία, αλλά και την Αλβανία. Οι τελευταίες ανιστόρητες δηλώσεις του κ. Ράμα, θα πρέπει να μας ξαναφέρουν στη μνήμη ότι αυτοί για τους οποίους μιλάει ήταν συνεργάτες των ναζί. Ήταν αυτοί που στον πόλεμο ήταν με την πλευρά των ηττημένων.
Δεν θα δεχθούμε τέτοιου είδους προκλήσεις. Δεν θα δεχθούμε τέτοιου είδους αναφορές οι οποίες προσβάλουν και την ιστορία, αλλά και το διεθνές δίκαιο».
Οι Τούρκοι τώρα με την σειρά τους απαντούν ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας δεν είναι σοβαρός.
Σ’ αυτή την ανακοίνωση, οι Τούρκοι αναφέρουν ότι «για ακόμη μία φορά καλούμε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Πάνο Καμμένο να ενεργεί με ευθύνη και σοβαρότητα», ενώ ταυτόχρονα τόνισε ότι «αρνούμαστε να προβούμε σε ίδιες ενέργειες και τοποθετήσεις από εδώ και στο εξής».
Δείτε και διαβάστε τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών του ΠΑΝΑΜΑ. Οικογένεια ΚΑΜΜΕΝΟΥ Τώρα Και Μπαταξήδες Με Offshore Στον Παναμά Pakel Compania Naviera SA...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails