Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Οι άνθρωποι είναι για κρεμάλα

Για κάποια στιγμή θεώρησα πως τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο οικονομικών σχετικά με το σύνολο των δαπανών που εγγράφει στο προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού και ανέρχονται στα 620 δις πως ήταν λάθος. Η επιμέρους ανάλυση των μεγεθών όμως μας αποκάλυψε το μέγεθος των εγκλημάτων που διαπράττει αυτή η πολιτική αλητεία που κυβερνά την χώρα. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του υπουργείου οικονομικών μέσα στο 2017 θα δοθούν προς τους τραπεζίτες εγγυήσεις και eurocommercial papers ύψους 563 δις. Το μέγεθος της απάτης είναι απίστευτο σχετικά με τα μεγέθη της Ελληνικής οικονομίας κι αυτά που υπογράφουν για τα μαγαζιά του κυρίου watsa και paulson. Εάν υπάρξει έστω και μια περίπτωση αυτές οι τράπεζες να καταρρεύσουν όλες αυτές οι εγγυήσεις θα περάσουν ως χρέος στο Ελληνικό δημόσιο. Οι άνθρωποι είναι για κρεμάλα.
Και για όσους έχουν πάθει αμνησία….
«Ο χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ και το Δίκαιο της ΕΕ δεν ισχύουν στις χώρες του Μνημονίου όπως στην Ελλάδα»

Αυτό ομολογεί απάντηση της Κομισιόν σε ερώτησή. 

Ο αρμόδιος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Γ. Κατάϊνεν, απάντησε πως «όσον αφορά τα προγραμματικά έγγραφα (σ.σ. τα Μνημόνια), δεν πρόκειται για ενωσιακό δίκαιο, αλλά για μέσα που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της».
 Η κατάπτυστη απάντηση του Katainen εξ ονόματος της Επιτροπής μεταξύ άλλων αναφέρει….: Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έχει αποφανθεί ότι τα μέτρα που ελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές, δεν παραβιάζουν τη Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Οπότε...όποιος δανειστής θέλει, και οτι θέλει αποφασίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails