Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

«Βουβή» συμφωνία Τσίπρα –κουκουλοφόρων – Κινέζων;




Άλλη μία νύχτα έντασης ήταν αυτή που πέρασε, για μία ακόμη φορά, στα Εξάρχεια, καθώς κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με βόμβες μολότοφ και διάφορα αντικείμενα.
Στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δράστες επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Τοσίτσα. Ακολούθησε νέα επίθεση, στις 3:15 σε διμοιρία, η οποία ήταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.
Η αστυνομία δεν έκανε καμία προσαγωγή.
Κινέζος επενδυτής αγόρασε 100 διαμερίσματα στην περιοχή των Εξαρχείων, εξασφαλίζοντας παράλληλα και άδεια παραμονής μέσω της «χρυσής βίζας».
Στην περιοχή της Αττικής εντοπίζεται σχεδόν το 70% των αδειών παραμονής που έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα μέσω του προγράμματος της «χρυσής βίζας».
Χαρακτηριστική περίπτωση ενός Κινέζου επενδυτή ο οποίος αγόρασε εκατό διαμερίσματα στην περιοχή των Εξαρχείων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» από το συνέδριο Prodexpo, ολόκληρη η αγορά μιλάει για έναν Κινέζο ο οποίος έχει αγοράσει περίπου 100 διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Μάλιστα, ο ίδιος Κινέζος είχε φτιάξει και ένα άλλο χαρτοφυλάκιο με διαμερίσματα στην ίδια περιοχή το οποίο μεταπώλησε σε επενδυτές.
Ο Κινέζος επενδυτής αγόρασε 100 διαμερίσματα, τα αξιοποίησε μέσω πλατφόρμας ενοικίασης και μετά τα πούλησε ως επενδυτικό χαρτοφυλάκιο. Εξετάζεται από τον ίδιο επενδυτή να προχωρήσει και πάλι στην ίδια κίνηση, καθώς είναι εξαιρετικά χαμηλές οι τιμές.

Το τρίγωνο Βάθης - Λιοσίων - σταθμός Λαρίσης έχει παραδοθεί ,όπως και το τρίγωνο πλατείας Βικτωρίας - αγίου Μελετίου -Αχαρνών. Απομένει το τρίγωνο των Εξαρχείων που είναι και «σκληρό» και για αυτό έχουν μπει στο παιχνίδι οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι .
Που θα πάει; Aργά η γρήγορα θα απελπιστούν οι κάτοικοι-ιδιοκτήτες, και θα παραδώσουν τα σπίτια τους για να γίνει η …Αθηναϊκή  Τσαινατάουν, διότι…. το εμπορικό τρίγωνο Αθηνάς – Πειραιώς - Ερμού το έχουν μοιραστεί διάφορες εθνικότητες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails