Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Διάλυσις. Εις τα εξ ων συνετέθη



Πριν λίγο ανακοινώθηκε η ανεξαρτητοποίηση του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού και των πρώην βουλευτών Γιώργου Γερμενή, Νίκου Κούζηλου και του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, καθώς και πολλών στελεχών.
Πολλά στελέχη καταφέρονται ευθέως κατά του γ.γ. του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκου τον οποίο κατηγορούν για «οικογενειοκρατία» και «πολιτική μυωπία».
Στην δήλωσή αποχώρησή του ο Γιάννης Λαγός, πρώτος σε ψήφους ευρωβουλευτής του κόμματος, μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Μετά από πολύ σκέψη και βάσει όλων όσων έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ από τη Χρυσή Αυγή, όχι γιατί υπάρχει κάποιο μίσος ή κάποια κόντρα με την ηγεσία και τη Χρυσή Αυγή, αλλά γιατί θεωρώ ότι κάνουμε λάθος πολιτικές κινήσεις, πράγματα τα οποία εγώ τουλάχιστον δεν συμφωνώ.
Ανακοινώνω ενδεικτικά κάποια από τα ονόματα τα οποία θα είναι μαζί:
Ο συναγωνιστής μου Γιώργος Γερμενής που ήμασταν μαζί στην φυλακή, ο συναγωνιστής μου Νίκος Κούζηλος με τον οποίο ήμασταν μαζί επίσης στη φυλακή, ο συναγωνιστής μου Παναγιώτης Ηλιόπουλος με τον οποίο ήμασταν παρομοίως μαζί στη φυλακή, η κα Σωτηρία Βλάχου η οποία μας τίμησε όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και είναι οι συναγωνιστές μου που έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα σε όλη την επικράτεια, η Κόνι Κρυσταλλίδου, ο Ιάκωβος Γεωργακάκης, ο Γιάννης Ζωγράφος, ο Μάκης Τουμάσης, ο Γιώργος Λουκάκος, ο Χρήστος Αθανασάκος, ο Νίκος Κρέσπης, η Γεωργία Τσουρνακάκη, ο Θανάσης Μπεκρής και ο Λευτέρης Αλαντζάς. Αυτά είναι μερικά ενδεικτικά μόνο από κάποια από τα ονόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails