Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Στην επόμενη κυβερνητική πατάτα, αναμένονται νέες επανακαταλήψεις και το ανάλογο σόου.

Ακόμα μια χολιγουντιανή επιχείρηση έστησε η ΕΛ.ΑΣ. στο πολύπαθο κέντρο της πρωτεύουσας. Με τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας σε απευθείας σύνδεση με το Κουκάκι, οι δυνάμεις καταστολής «ξέπλυναν» την ντροπή που προκάλεσε ομάδα αντιεξουσιαστών που ανακατέλαβε το μεσημέρι του Σαββάτου τα κτίρια που είχαν εκκενωθεί (18 Δεκεμβρίου) στις οδούς Ματρόζου (45) και Παναιτωλίου (21), εισβάλλοντας..
σε αυτά παρουσία εισαγγελέα.
Αρχικά είχαμε εισβολή των αστυνομικών στο κτίριο της οδού Ματρόζου. Με τη χρήση σιδηροτροχού άνοιξαν δίοδο για να εισέλθουν στο κατειλημμένο κτίριο. Τα άτομα εντός του κτιρίου πέταξαν μπογιές και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις που προστατεύονταν με ασπίδες τους.
Οι αστυνομικοί αφού εισέβαλαν στο εσωτερικό του κτιρίου, προχώρησαν στη σύλληψη πέντε ατόμων (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες εκ των οποίων ένα ανήλικο άτομο).

Ακολούθησε και νέα αστυνομική επιχείρηση στο κτίριο της οδού Παναιτωλίου. Μετά το πέρας και αυτής, η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ συλληψεις (πέντε γυναίκες και τρεις άνδρες). Όλοι οδηγούνται στην Κρατική Ασφάλεια. 
Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία στις δύο επιχειρήσεις για την εκκένωση των κτιρίων τραυματίσθηκαν συνολικά έξι αστυνομικοί.


Εδώ και δύο χρόνια έχει αρχίσει ο παγκόσμιος πόλεμος. Πολίτες από ενενήντα πέντε εθνικότητες θεωρούνται ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.


Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ πιά! Απόφαση ΣΟΚ της Υφυπουργού Εργασίας για λαθρομετανάστες άνω των 16 ετών- Μετρητά, εισιτήρια για θέατρα και αθλητικές εκδηλώσεις. ΔΕΣ ΤΟ ΦΕΚ

«Άδειασμα» από ΗΠΑ για διαμεσολαβητική πρωτοβουλία σε Ελλάδα και Τουρκία: «Βρείτε τα μεταξύ σας»



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails