Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

80 χρόνια τραβάμε κουπί στην Γερμανική γαλέρα ,τώρα θα το παίξουμε ....Σπάρτακοι;



Άσε που έχουμε «απασχόληση» με την....Νovartis και τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον Μάκη Βραχιολίδη από τον ναύαρχο εα Αντώνη Παπαντωνίου. Ακούστε από το 12.58” ως το 35.40”
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Όλα αυτά συμβαίνουν διότι η Ελλάδα είναι υπό κατοχή με τον νόμο του 3ου Μνημονίου τον 4336 14-8-2015. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ένα μη κράτος το οποίο δεν έχει δικαίωμα να εκφράσει καμία πολιτική βούληση, εκτός και αν έχει την έγκριση των κυριάρχων δυνάμεων επ’ αυτής (της Ελλάδος).
• Αυτό που λέτε είναι εξαιρετικά σημαντικό. Δηλαδή το τουρκικό ερευνητικό σκάφος που έφερνε βόλτες ανενόχλητο μέσα στην ελληνική θάλασσα εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε απόφαση –για παράδειγμα- να το βουλιάξουμε;
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Όχι, δεν μπορούσαμε ούτε μπορούμε. Το κράτος δεν ανήκει σε μας, ανήκει στην ΕΕ και κυρίως στη Γερμανία. Η χώρα μας είναι περιουσιακό στοιχείο της Γερμανίας.
• Δηλαδή θα πάρουμε εντολή από τη Γερμανία για το αν θα χτυπήσουμε τους Τούρκους;
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Βεβαίως, διότι είμαστε περιουσιακό της στοιχείο. Δεν είναι δυνατόν το περιουσιακό στοιχείο της Γερμανίας, εμείς να το κάνουμε ό,τι θέλουμε, με ενδεχόμενο να απομειωθεί η αξία του. Αυτό απαγορεύεται. Όταν είσαι υπό κατοχή κάποιου τρίτου δεν έχεις κανένα δικαίωμα.
Έχει δηλαδή μπει η μπότα της Γερμανίας για μια ακόμη φορά στη χώρα μας και πλέον αποφασίζει η ίδια η Γερμανία για τα πάντα…
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Απλώς αυτή τη φορά δεν φαίνεται διότι δεν κυκλοφορεί στρατιώτες των SS ούτε τα πάντσερ. Κυκλοφορεί η γραβάτα, το κοστούμι και το laptop. Αυτή είναι η διαφορά αλλά αυτή η κατοχή είναι χειρότερη.
Διότι τότε κ. Βραχιολίδη δεν είχαμε εκχωρήσει την ηλεκτρική εταιρεία ή το αεροδρόμιο ή το λιμάνι με υπογραφή. Δεν είχαμε κάνει τότε κάποια σύμβαση με κάποια εκχώρηση, τότε οι Γεμανοί είχανε εισβάλει και είχαν καταλάβει όλη την Ελλάδα. Μέχρι εκεί. Ό,τι είχαν αρπάξει ήταν de facto, τώρα τους έχεις δώσει και χαρτί ότι τους το εκχώρησες.
Και αυτό είναι χειρότερο από τον Τσολάκογλου τον τότε. Με αυτές τις παράνομες υπογραφές που έβαλαν το 2010 και συνεχίζονται σήμερα άλλαξε η δομή του ελληνικού κράτους με την παρουσία τρίτου. Τότε λοιπόν πραγματοποιήθηκε πραξικόπημα, με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας αμετάκλητα και άνευ όρων. Χαρακτηριστικά ο κ. Κασιμάτης λέει ότι ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν το υπογράφεις αυτό. Με αυτή την παράνομη υπογραφή το αποτέλεσμα ήταν να μεταβάλλουν το πολίτευμα από προεδρευομένη δημοκρατία σε δικτατορία.
Η κατοχή de jure ήρθε με το 3ο μνημόνιο του Τσίπρα και την εφαρμογή του νόμου 4336 14-8-2015 και στην 1014 σελίδα θα διαβάσει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση (και για εθνικά της θέματα) αν προηγουμένως δεν συναινέσει το ΔΝΤ , Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα.
Άρα μας λέτε ότι αυτή η υπογραφή που βάλανε δεν αφορούσε μόνο στα οικονομικά θέματα του Μνημονίου, αλλά αφορούσε στα εθνικά μας κυριαρχικά μας δικαιώματα. Να μην μπορούμε δηλαδή να πάρουμε μια απόφαση να χτυπήσουμε ένα πλοίο της Τουρκίας ή ένα αεροσκάφος , ακόμη και πάνω από την Ακρόπολη να περάσει;
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Αρκεί μόνον η ανάγνωση της παραγράφου που σας είπα. Είναι ο Ν. 4336 14-8-2015 ΦΕΚ94Α §γ, στη σελίδα 1014. Ντρέπομαι και γι’ αυτούς που φοράνε στολή.
• Εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ;
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Θα εφάρμοζα τα σχέδια που υπάρχουν από τον καιρό της ειρήνης. Σε όλες τις διαδικασίες σε περιόδους κρίσεως ή πολέμου υπάρχει φάκελος που αναφέρει τι ενέργειες να κάνεις ανάλογα με τον συναγερμό, αν είναι πράσινος, πορτοκαλί ή κόκκινος. Αυτός ο φάκελος έχει μέσα συγκεκριμένες ενέργειες που πρέπει να γίνουν.
Δεν ρωτάς πρωθυπουργό και κανέναν άλλον, εφαρμόζεις διαταγές που είναι από τον καιρό της ειρήνης. Κάποτε υπήρχε ο φάκελος αυτός με την ένδειξη «Σχέδιο Ε», τώρα μπορεί να έχει μεταβληθεί, αλλά πάντα υπάρχει. Διαβάζω τον φάκελο και ενεργώ. Δεν πάω να στηθώ, όπως τότε στα Ίμια δύο ναύαρχοι πήγαν στο γραφείο της ιδιαιτέρας του κ. Σημίτη περιμένοντας διαταγές.
• Αυτό λέτε να έγινε και με τον νέο αρχηγό του ΓΕΕΘΑ;
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Το ίδιο ακριβώς κάνανε και τώρα. Και δεν ντρέπονται να φοράνε στολή.
• Λέτε δηλαδή ναύαρχε ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έπρεπε να ενεργήσει χωρίς να περιμένει τι θα του πει ο κ. Πέτσας ή ο κ. Γεραπετρίτης;
Ναύαρχος Παπαντωνίου: Δεν περιμένεις εντολή από κανέναν, τον φάκελο θα ανοίξεις, διαφορετικά πήγαινε σπίτι σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails