Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Άλλο ένα «παράσημο» σε στήθος προδότη .




Η κατάληψη Ελληνικού εδάφους και η μη προάσπιση του αποτελεί προδοσία ακόμη και για μια σπιθαμή! Συνεπώς ο Μητσοτάκης πήρε ένα ακόμη γαλόνι, πέραν αυτό του αφορισμένου. Πήρε το γαλόνι του προδότη.
Αυτά τα Ιμια του Μητσοτάκη είναι πολύ μεγαλύτερα απο τα Ιμια του Σημίτη. 300 στρέμματα αυτά που δεν προάσπισε ο προδότης και 40 στρέμματα αυτά που δεν προάσπισε ο Σημίτης, που τα γκριζάρισε και μετά οι επόμενοι που είναι μια παρέα τα παρέδωσαν.
Η Τουρκία έχει καταλάβει με στρατό κάπου 270-330 στρέμματα ή 27-34 εκτάρια Ελληνικού εδάφους (1 εκτάριο=10 στρέμματα). Αυτό γράφηκε σε πολλά μέσα ΜΜΕ του εξωτερικού π.χ. εδώ, εδώ, εδώ, εδώ.
Οι Βρετανικές εφημερίδες έχουν κάνει λάθος τη τάξη μεγέθους της κατάληψης του εθνικού μας εδάφους. Δεν είναι 1,6 εκτάρια αλλά 16 τουλάχιστον, αυτό που θέλουν να πουν (υπάρχει ασυμφωνία χρωματισμού της κατειλημμένης επιφάνειας και του αριθμού που δίνεται). Η δημιουργία Τουρκικού θύλακος μέσα σε Ελληνικό έδαφος δημιουργεί πύλη εισόδου χωρίς έλεγχο στους λαθροεισβολείς.
Η Ελλάδα δεν θα ελέγχει ποιός μπαίνει στο κατειλημμένο Ελληνικό έδαφος και από τη στιγμή που ένας εισβολέας θα μπαίνει, στο κομμάτι του Ελληνικού εδάφους που ελέγχει η Τουρκία, η χώρα μας θα τον αποδέχεται και θα τον πηγαίνει για αναγνώριση στοιχείων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails