Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Έγιναν κρυφά και άλλες συλλήψεις;


Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σήμερα σε οικία στην Καλλιθέα και πριν λίγο διέρρευσε πως πιθανά να σχετίζονται με την τρομοκρατική οργάνωση« Πυρήνες της Φωτιάς».

Και οι τέσσερις παραπέμπονται στον αρμόδιο εισαγγελέα.Το άκρως περίεργο είναι πως ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχουνμία μάνα με το γιο της!Τα πρώτα στοιχεία «οδηγούν» εκεί λένε υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της ΕΛΑΣ καθώς οι πληροφορίες λένε πως βρέθηκε ποσότητα εκρηκτικής ύλης παρόμοιας ή ίδιας με αυτή που έχει χρησιμοποιήσει η οργάνωση στις επιθέσεις της σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Γκίλφορντ, μία μέρα πριν την προεκλογική συγκέντρωση του Καραμανλή, στην επίθεση στο σπίτι του Μ. Ανδρουλάκη, βουλευτή ΠΑΣΟΚ αλλά και στο σπίτι της Γιαννάκου στα Πατήσια.

Η εκρηκτική ύλη (πυρίτιδα) βρισκόταν μέσα σε πακέτο το οποίο εστάλη από νησί των Κυκλάδων και το παρέλαβε η μητέρα, σύμφωνα πάντα με τα όσα πληροφορούμαστε.
Ακόμα έχουν βρεθεί ποσότητα ινδικής κάνναβης δακρυγόνα σπρέι και ασφυξιογόνες μάσκες. Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τέσσερις νεαρούς οι οποίοι φέρονταν να είναι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ.Μετά όμως αποκαλύφθηκε η πραγματική πτυχή της υπόθεσης, ότι δηλαδή ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι μία μάνα με το γιο της.

Συνελήφθησαν λοιπόν από την Ασφάλεια και την υπόθεση είχε αναλάβει το αρμόδιο τμήμα.
Στη συνέχεια όμως τις έρευνες ανέλαβε η αντιτρομοκρατική και αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως πρόκειται για εμπλεκόμενους με την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς», σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails