Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Οι εφημεριδαδες είναι οι μεγάλου μαστροποί


Κανένας όμως δεν λέει ότι στην πραγματικότητα οι ποιο πολλοί εφημεριδάδες, καναλάρχες, και οι του τύπου γενικά είναι οι μεγάλοι μαστροποί ,αφού εις γνώσει τους βάζουν ρόζ αγγελίες, εισπράττοντας πορνό, και μαύρο χρήμα για "αμοιβή".

Eμεις είχαμε γράψει :

Ο "Νονός νούμερο 1" βρίσκεται ήδη κλεισμένος στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής στη Λ. Αλεξάνδρας. Ο 47χρονος από τη θωρακισμένη και πανάκριβη κυπαρισσί Μersedes του, βρέθηκε σ' ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο, Citroen. Αυτή τη φορά οι πέντε περίπου μπράβοι , δεν το συνόδευαν στο αστυνομικό κτήριο, ως σωματοφύλακες του αλλά ως συγκατηγορούμενοι. ο Διοικητής του Οργανωμένου Εγκλήματος ήταν σε θέση να γνωρίζει πως για το διαβόητο "Νονό που έχει απέναντι του, η ενασχόληση με το Trafficking και τις καλίγραμμες Ρωσίδες, είναι μόνο η βιτρίνα. γνωρίζει επίσης πως κρατά στα χέρια του μια "καυτή πατάτα" καθώς ο σκληρός κακοποιός απολάμβανε τα τελευταία χρόνια μιας ιδιότυπης ασυλίας, από συγκεκριμένους αξιωματικούς που τον είχαν υπό την προστασία τους και βέβαια με το αζημίωτο, γιατί τα λεφτά είναι πολλά στη σωματεμπορία. Η ...νύχτα έχει βουίξει για τους λίγους κουστουμαρισμένους αξιωματικούς, που διασκέδαζαν στα Στρίπ Σόου "στην υγεία του ...ψηλού " Θα έχουμε αποκαλύψεις, η «θάψιμο»; Δύσκολα τα πράγματα?

Εν συνεχεια το crimesonair γραφει:

Εν ενεργεία αξιωματικός με το βαθμό του Αστυνόμου Α' εμπλέκεται στην υπόθεση του Αρχινονού που κατηγορείται απο τη Διεύθυνση του Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας, ως ο μεγαλύτερος διακινητής καλλίγραμων γυναικών στην Αθήνα. Το "crimes on air" έχει στη διάθεση του μέρος της δικογραφίας, στην οποία και καταγράφεται ο βαθμός συμμετοχής του Αστυνόμου, όταν η υπόθεση βρισκόταν στο πιο κρίσιμο στάδιο της. Ο διαβόητος κακοποιός για να μην έχει την ίδια τύχη μ' άλλους "μπράβους" που δολοφονήθηκαν κυκλοφορούσε με μια πανάκριβη θωρακισμένη Mercedes όταν στο τέλος του περασμένου Ιανουαρίου αντιλήφθηκε πως τον παρακολουθούν δυο αυτοκίνητα. Τότε αφού συγκρατεί τον αριθμό κυκλοφορίας τους, τηλεφωνεί στις 20 Μαρτίου στο κινητό τηλέφωνο συγκεκριμένο Διοικητή τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, και του ζητάει να ελέγξει τις πινακίδες απο τα κομπιούτερ της υπηρεσίας του . Τα νούμερα όμως ανταποκρίνονταν σε δυο συμβατικά αυτοκίνητα του Οργανωμένου Εγκλήματος και ο 48χρονος πληροφορείται πως αποτελεί αστυνομικό στόχο.

Kαι τώρα το τρωκτικό Ο μαστρωπός ήταν ο άνθρωπος που είχε το 90% των ροζ αγγελιώνΌλοι έγραψαν για τον Νο1 μαστροπό που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ αλλά κανείς δεν είπε ότι είναι ο άνθρωπος που είχε το 90% των αγγελιών που δημοσιεύουν οι εφημερίδες. Τα πορνό που μας βάζουν ακόμα και οι σοβαρές εφημερίδες είναι από τον 46χρονο που κυκλοφορούσε με μπράβους και την prosche του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails