Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Μάζεψε τις πολιτικές σακαφιόρες η ομαδαρχης….ΝΤΟΡΑ


Μες την καλή χαρά αλλά η καρδούλα της τι κρύβει. Αυτό είναι η πολιτική κατάντια της .Μάζεψε ένα τσούρμο βαμμένες που ούτε ο… Καρατζαφυρερ δεν τις θέλει, για να δείξει τι; Πόσο μεγάλη ομαδάρχης είναι; Πως θα επηρεάσει τα δρώμενα των δημοτικών εκλογών; Α ρε Ντόρα ο δεύτερος σε κούρσα αρχηγίας πάντα είναι και τελειωμένος .Δεν το έμαθες ακόμα μετά από τοοσα χρόνια στο… κουρμπέτι ; O «μπαμπάς» τι σε μάθαινε. Πάρε το μαγαζάκι που φτιάξατε του χοντρού για μαγιά και ξεκίνα. Άλλη λύση δεν έχεις, και εδώ θα είμαστε.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χερι χερι με τον καρατζαφυρερ!! αντε κ εις ΄΄ανωτερα΄΄!!!! α ρε ραμολιμεντα οταν τα λεγαμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα, βγαιναν τα γλιτσιασμενα παπαγαλακια του χοντρου και πουλουσαν ψευτοπαπατζηλικι. ΙΣΑ ΣΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ.ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΦΕΡΗ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΄΄ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ΄΄...λουστητε την ντορουλα τωρα....

Ανώνυμος είπε...

@ Ixnos
Η πρώτη από αριστερά σου θυμίζει κάτι; Εμένα μου θυμίζει. Την είχε βάλει ο Σπίνος στην εκπομπή του δίπλα στον Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής, και τα είχε κάνει πάνω της. Όταν πήγε να τον πρωτοκοιτάξει τραύλιζε και απέφευγε να τον κοιτάξει στα μάτια. Μετά, της μίλησε λίγο γλυκά ο Μιχαλολιάκος και ηρέμησε. Αυτή πρέπει να είναι. Για πες και εσύ καμιά γνώμη.

Related Posts with Thumbnails