Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ενώθηκαν όλοι οι… πούστηδες, κατά …των…. «πούστηδων» ?


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει παρέμβαση του υπουργού Εξωτερικών του Βατικανού, Ταρτσίζιο Μπερτόνε, για την υπόθεση περί συγκάλυψης παιδεραστών ιερέων από το Βατικανό. Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χιλής, ο Μπερτόνε...
υπογράμμισε ότι «πολλοί ψυχολόγοι και ψυχίατροι απέδειξαν ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ αγαμίας των καθολικών ιερέων και παιδοφιλίας. Πολλοί άλλοι, όμως, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και πρόσφατα, έδειξαν ότι ομοφυλοφιλία και παιδεραστία συνδέονται». Πρόσθεσε δε, πως «αυτή ακριβώς είναι η αλήθεια και στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται το πρόβλημα». Άμεση ήταν η αντίδραση της ιταλικής οργάνωσης για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων των Ομοφυλόφιλων «Arci Gay». Σε ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι «η εξίσωση ομοφυλοφιλίας - παιδεραστίας είναι λανθασμένη, κατάπτυστη και αντιεπιστημονική. Πρόκειται για ανέντιμο ισχυρισμό, ο οποίος βάλλει κατά της ζωής και της αξιοπρέπειας εκατομμυρίων ομοφυλόφιλων ατόμων. Με τον τρόπο αυτόν επιβεβαιώνεται ο κυνισμός της ιεραρχίας του Βατικανού».


Ο ιδρυτής του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος και πρώην δήμαρχος της Ρώμης, Βάλτερ Βελτρόνι, σχολίασε τη δήλωση του Μπερτόνε, σημειώνοντας ότι
«κάθε παραλληλισμός μεταξύ ομοφυλοφιλίας και παιδεραστίας είναι άδικος και επικίνδυνος. Θα πρέπει όλοι μας να προσέξουμε να μη ρίξουμε σπόρους στο χωράφι των διακρίσεων, το οποίο, δυστυχώς, είναι πάντα πολύ εύφορο». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Καθολικών Ψυχιάτρων και Ψυχολόγων Ιταλίας, Τονίνο Καντέλμι, εκτιμά ότι «δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο μεταξύ παιδοφιλίας και ομοφυλοφιλίας, αφού οι θεωρίες, που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, στερούνται επιστημονικής βάσης». Από το Παρίσι, τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών, Μερνάρντ Βαλερό, αναφερόμενος στις φράσεις του υπουργού Εξωτερικών του Βατικανού δήλωσε: «Είναι ένα απαράδεκτο συνονθύλευμα, το οποίο καταδικάζουμε». Ο Βαλερό υπενθύμισε «τη στράτευση της Γαλλίας στην καταπολέμηση των διακρίσεων και των προκαταλήψεων, που συνδέονται με την σεξουαλική ταυτότητα των πολιτών».

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί .Γιατί δεν λένε στα ίσια ότι η παιδοφιλία η πορνογραφία, και το παρα-φυση σεξ στην ιεροσύνη, είναι θέμα …«εξουσίας». Εάν δεν γ@@@@θεις δεν ανεβαίνεις στην… ιεραρχία. Πρέπει να υπάρχει ο… «έλεγχος».


1 σχόλιο:

Μιχάλης είπε...

Όπως είναι κατάπτυστη η ομοφυλοφυλική παιδεραστία έτσι κατάπτυστη και άρωστη είναι και η ετεροφυλοφυλική!ότιδήποτε γίνεται χωρίς την αμοιβαία συγκατάθεση η με άτομα που δεν έχουν ακόμη διαμορφώσει σεξουαλική προτίμηση είναι καταδικαστέο.Άλωστε τα εγκληματολογικά στοιχεία αφορούν και ομοφυλόφυλους και ετεροφυλόφυλους και άντρες και γυναίκες.

Related Posts with Thumbnails