Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΛΑ.Ο.Σ . Οργάνωση ΚΑΠΗ, με αποκλειστικές …νοσοκόμες


Όπως είχαμε πει χθες ξεκίνησε η …αναδιάρθρωση του αποκόμματος, με την επανατοποθέτηση - προσχώρηση του πρώην απομακρυνθέντος ως «αποτυχημένος γραμματέας οργανωτικού», ΚΛΕΙΔΕΡΗ ως… επιτυχημένου επανακάμψαντος. Καλά η υπόθεση σηκώνει πολύ …γέλιο. Το τι θα πει τώρα ο γραφικός ΣΙΔΕΡΗΣ τώρα που του παίρνει την θέση αυτός που σκυλόβριζε όταν έφυγε; Άστα να πάνε, το θέμα εξελίσσεται σε μεγάλη… κωμωδία.

Δίπλα στον μέγα επανακάμψαντα λόγω πεντακοσάρικου,( ο Σιδέρης μάθαμε ότι θα συνεχίσει να το παίρνει ) βάζει τον Ζαφειρόπουλο συνοδευόμενο από τρεις νοσοκόμες, διότι τόσες χρειάζονται να τον βάστανε για να πάει στον… καμπινέ ( εξ΄ου και το έξη νέα στελέχη) .Τα άλλα τρία θα φροντίζουν τα ..τρία του κλειδέρη και του άλλου γραφικού του Δέσκα. Στην επιτροπή Τ.Α τοποθετεί τον γνωστό… Φλωράτο το παιδί για όλες τις θέσεις και δουλείές, τον Αναστασόπουλο δηλαδή δυο από το υπαλληλο-υπηρετικό προσωπικό ,και τον ψευτοαριστερό ψευτοπατριώτη ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Που ήταν αυτός χαμένος;

Η από..θέωση όμως είναι, που βάζει τόοοοον πασίγνωστο καφετζή του χοντρού τον ΜΠΑΜΙΧΑ ( κόψτε τους τον βήχα μαυρίστε τον ΜΠΑΜΙΧΑ ). Το θυμόσαστε το σύνθημα του στις εκλογές; Στην ευαίσθητη θέση του Τομέα των αποστράτων Ε.Δ και Σ.Α. Δηλαδή βάζει έναν συνταξιούχο..τραπεζικό, στον τομέα των Ε.Δ. Εδω χρειάζονται …καρπαζιές.

Και μετά λέει ο χοντρός γιατί τον… κράζουμε.

Από το ρεπορτάζ

Νέος Γενικός Διευθυντής του κόμματος, αναλαμβάνει ο Βασίλης Γαλατιανός, Πολιτικός Επιστήμων, με σημαντική εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης. Ο κ. Γαλατιανός υπήρξε επί σειρά ετών, στενός συνεργάτης του διοικητή του ΟΓΑ κ. Παπαγεωργόπουλου επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας. Ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής, Δημήτρης Σαρατσιώτης, αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Διευθυντή του Ινστιτούτου «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ».

Τη θέση του Γραμματέα Οργανωτικού, αναλαμβάνει ο Γιώργος Κλειδέρης, με συμβούλους τους Ιωάννη Ζαφειρόπουλο (στρατηγό ε.α) και Σπύρο Δέσκα, οι οποίοι θα συνεπικουρούνται από ομάδα έξι νέων στελεχών.

Τη θέση του Γραμματέα Συνδικαλισμού αναλαμβάνει ο πρώην Πρόεδρος της Γ.Σ.Β.Ε.Ε., Γιώργος Κανελλόπουλος.

Την Κεντρική Επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητής πανεπιστημίου, Γιώργος Γαρουφαλιάς, ενώ την Γραμματεία Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου αναλαμβάνουν τρία στελέχη: οι κ.κ. Όθων Φλωράτος, Αλέξανδρος Οικονόμου και Μάνος Αναστασόπουλος.

Στον Σύμβουλο του Προέδρου, Απόστολο Μπαμίχα, ανατέθηκε, τέλος, πέραν των άλλων δραστηριοτήτων του, η ευθύνη της οργάνωσης του Τομέα των αποστράτων Ε.Δ και Σ.Α, στον οποίο ο Πρόεδρος του κόμματος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι κλειδερης,τι σιδερης..και τα δυο σε "ερης" τελειωνουν..αφου συνεχιζει να τσακωνει το εμβασμα ο μαστρο-αργυρης λιγο τον νοιαζει..

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ,ψιτ παιδί τσάκω εναν.. ναι και οχι:Μάλλον ενα τσάι κεϋλάνης γιατί ο χοντρός πίνει...τσάι για τα...νεφρά του.Α ρε Μπαμιχα καζούρα που θα φας απο τις πεταλουδίτσες στα γραφεία.Θα σου φύγει το...κομποσχοίνι.

Related Posts with Thumbnails